Вхід | Реєстрація

Найзірковіші ветерани у Кобеляках

10 жовтня на районному стадіоні «Колос» відбувся турнір кубка «Зірок» серед ветеранів футболу, в якому прийняли участь команди «Колос» (Кобеляцький р-н), «Ветеран» (Полтавський р-н), та «Колос» (Магдалинівський р-н) і «Оріль» (Царичанський р-н). У першому півфіналі господарі поля обіграли команду «Колос» (Магдалинівка) з рахунком 2:1, в складі кобелячан дублем відзначився Олександр Ярошенко. У іншому півфіналі полтавчани без проблем обіграли команду з «Оріль» з рахунком 3:1. У матчі за третє місце команда «Оріль» обіграла своїх земляків магдалинівський «Колос» з рахунком 3:1. У матчі за перше місце кобелячани перемогли полтавський «Ветеран» з рахунком 1:0. Єдиний гол у цій зустрічі забив Олег Золотухін. Оргкомітетом з проведення змагань було визначено кращих гравців турніру: А. Манжоса («Ветеран») — кращим воротарем, Ю. Баланюка («Колос» (Магдалинівка)) — кращим захисником, О. Ярошенка («Колос» (Кобеляцький р-н)) — кращим півзахисником, А. Коляденка («Оріль») — кращим нападаючим. У нагородженні переможців та призерів змагань прийняли участь голова районної державної адміністрації Олег Решетило та поважні гості турніру, які прямуючи на матч збірної України, завітали на стадіон. Це голова федерації футболу Полтавської області А. М. Дяченко, перший віце президент федерації футболу Донецької області І. Г. Гайворонський, голова Львівської федерації футболу Я. А. Грисьо, заступник голови Сумської федерації футболу М. І. Желєзний.
10 жовтня відбулися матчі ХХІV туру чемпіонату та першості Кобеляцького району з футболу, де було зафіксовано такі результати: (І ліга) «Бутенки — 2» — «Динамо» (Кобеляки) 0:12, «Лан» (Шенгури) — «Бутенки — 1» 2:1, Радянське — «Дніпро» (Світлогірське) 2:0, «Спартак» (Рибалки) — Дашківка 7:1, Др. Гребля — «Колос» (Павлівка) +:-, «Спарта» (Білики) — «Спарта» (Лутовинівка) 6:4; (ІІ ліга) «Араг» (Чорбівка) — Орлик 2:2, Красне — Котовське 5:2, Сухинівка — Озера +:-, Василівка — «Мрія» (Кобеляки) 2:8, Кірове — «Будекспрес» (Кобеляки) 1:5, «Авангард» (Жуки) — «Нива» (Бродщина) 11:1.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 жовтня 2009, 11:41 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації