Вхід | Реєстрація

Стандарт - чергова поразка...

Стандарт - чергова поразка...
11 жовтня у черговому турі обласної першості новосанжарська команда приймала вдома гадяцький «Псел».
Спочатку відбувся поєдинок юніорських складів команд, в якому наші хлопці протистояли лідерам своєї турнірної таблиці. Різниця чи то в класі, чи то в підготовці команд далася взнаки — наші юні футболісти поступилися із рахунком 0:3.
З тим більшою надією глядачі очікували поєдинків основних складів. Від перемог глядачі відвикли вже давно, але на стадіон найвідданіші з них все ж таки приходять на кожну гру команди. Приходять з примарною надією: «А, може, сьогодні?» Дуже зацікавила вболівальників поява у стартовому складі «Стандарту» нового голкіпера. Загалом же на газон новосанжарського стадіону вийшли: Бєляєв — Білокінь, Нікітенко, Калюжний, Ляшенко — Підгорний, Максимов, Крушний (к), Стрюк, Кислий — Баранович. На заміну виходили Козаченко та Козловський.
Початок гри не видався ні оригінальним, ні, на жаль, успішним для нашої команди — «Стандарт» знову розпочав із помилок в обороні. І якщо перший провал ліквідував новий голкіпер, кинувшись в ноги нападнику гостей, то другий момент привів до голу у ворота господарів. Наш захист знову «прогальмував» і лише спостерігав, як два футболісти «Псла» виходили на самотнього воротаря. Один віддав, інший головою пробив. Голкіпер у стрибку навіть зачепив м’яч рукою, але круглий все одно влетів у ворота — 0:1. Трибуни одразу посумнішали. «Знову летимо…». А відігратись? А відігратись не вдавалося. Максимов сильно пробив зі штрафного — сильно, але вище. Віталій Баранович на швидкості ввійшов до штрафного майданчика, пробив, але під його удар вже встиг влягтися захисник — лише кутовий.
Перерва кардинально не змінила співвідношення сил. Наші пробували створити щось в атаці, гості відповідали різкими і небезпечними контратаками. У нас запам’ятався удар того ж таки Віталія Барановича — м’яч пройшов на метр мимо нижнього кута. Той-таки Віталій вривався у штрафну і коли вийшов на зручну позицію… впав, як підкошений. Стадіон зажадав пенальті, а суддя натомість ледь не видав нашому форварду жовту картку за симуляцію. До речі, картками судді довелося добре помахати, аби охолодити запал деяких гравців. Комусь — дійшло одразу, а комусь довелося повторювати двічі. Так, Максимов, вже маючи у пасиві «гірчичника», навіщось на бровці полетів прямою ногою у суперника. Чим ледь не спровокував командну бійку «стінка на стінку». Суддя послідовно показав гравцю другу жовту та червону картки і вилучив гравця з поля. Завершувати гру довелося вдесятьох. Звісно, зрівняти рахунок у меншості було ще більш складно. Власне, це команді і не вдалося. Єдиним, вартим згадки моментом, був зручний пас Крушного на того ж Барановича, але пробити нападнику знову не дали.
…Старі вболівальники розходились із стадіону не у найкращому настрої. «Я вже не прийду на таку команду дивиться», — озвався дід у крислатому капелюсі, який впродовж усієї гри критикував футболістів «Стандарту». «Ну й не треба приходити, щоб за чужих боліти, — відповів інший. — А ми прийдемо». І ми теж прийдемо. От тільки б перемогу, га?

Автор: Володимир Паршевлюк, ЕХО з регіону


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 жовтня 2009, 11:42 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації