Вхід | Реєстрація

Чорнобрива Україна

У Всесвітній день Землі Полтавщина уквітчуватиметься чорнобривцями.
Істинна українська квітка Чорнобривець, має стати символом України так, як тюльпани стали символом Нідерландів. У цій ідеї громадська організація Педагогічний Центр «Академія» та ПНВК «Паросток» є однодумцями волинянина Василя Рижука, який вважає, що шлях у Європу варто починати з виполотого бур’яну і засіяних квітами узбіч та дворів. Він і його послідовники засадили чорнобривцями сотні кілометрів рідної землі. У день Землі цю ідею підтримає серце України – Полтавщина.
24 квітня громадська організація Педагогічний центр «Академія» відзначать Всесвітній день Землі започаткуванням  акції «ЧОРНОБРИВА УКРАЇНА», яка здійснюватиметься у регіоні за підтримки відділу у справах сім`ї і молоді Полтавської ОДА у квітні-вересні 2010 року.
У цей день ГО Педагогічний центр «Академія» та ПНВК «Паросток» о 10.00 розпочнуть висадку чорнобривців вздовж вулиці Шведської (відрізок вулиці, який перетинає Дослідне поле), о 14.00 проведуть промо-акцію на вулицях міста. Молоді волонтери роздаватимуть насіння чорнобривців всім бажаючим. 
Акція триватиме протягом квітня-травня (доки час дозволяє сіяти чорнобривці). Організатори акції впевнені, що до неї приєднаються школярі міст і сіл Полтавщини, студенти, громадські об`єднання, просто небайдужі люди, які прагнуть зробити нашу Землю прекрасною і покладаються у цьому на свої роботящі руки. Завершиться акція у вересні фотовиставкою, створеною за результатами акції та нагородженням її учасників. 
Міжнародний медіа-рух «ЧИСТІ КАНАЛИ» закликає підтримати Полтавську ініціативу і стати її інформаційним партнером, робити репортаж про початок акції, щоб до неї могли долучитися якомога більше українців, систематично висвітлювати перебіг акції і кількість засіяних чорнобривцями кілометрів рідної землі.

Довідки: 067-435 05 22, (0532) 611 537, Олена Крамарева, координатор акції
Інформаційна підтримка: Інформаційна агенція НК «ІНТЕРКУЛЬТУРА»

Автор: НК «ІНТЕРКУЛЬТУРА»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 квітня 2010, 09:55 | Полтава |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації