Вхід | Реєстрація

Живий хліб і жива думка від «Третьої сили»

Живий хліб і жива думка від «Третьої сили»
У минулу середу вранці до звичного гамору на кобеляцькому ринку додалися нові звуки. Лунали українські народні пісні, грав акордеон. А поряд із вправними музикантами дівчата у вишиванках пропонували всім бажаючим скуштувати так званого «живого хліба». Так відбувалась презентація продукції ВАТ «Полтавський хлібокомбінат»
— Підходьте, куштуйте, купляйте, — жваво припрошували кобелячан та гостей міста меткі, симпатичні дівчата. Поодинці, а то й групами відвідувачі ринку підходили до ятки, на якій лежали акуратно нарізані шматочки чорного та білого хліба. Спробувавши, люди хвалили: «Оце смакота! Це такий хліб, як раніше був!» Більшість купляли одразу, деякі довго розпитували продавців про асортимент продукції, домогосподарки навіть намагались рецепти випічки вивідати. А один дебелий дядько, перепробувавши всі види хліба, напівжартома покритикував організаторів презентації: «Хліб смачнючий, дівчата гарні, пісні наші українські. А ось про сало та чарку горілки не подумали. Я тоді і затанцював би!»
Та навіть без чарки оковитої люди й хліб купляли, і пританцьовували. Приємно вражав асортимент продукції, запропонованої кобелячанам ВАТ «Полтавський хлібокомбінат». Більше десятка сортів житнього і пшеничного хліба могли задовольнити як смаки звичайних покупців, так і примхливих гурманів. Це і «Дитяча казка» з фруктовим десертом, «Сільський особливий» з висівками, «Хуторський» з насінням соняшнику, «Здоров’як» з кукурудзою, овсом та морською капустою, «Кавказький» з гірким перцем та іншими прянощами. Був презентований навіть хліб для матерів, які годують немовлят. Він сприяє утворенню грудного молока.
Головною ж особливістю продукції «Полтавського хлібокомбінату» є те, що весь хліб має статус живого. Він виготовлений без застосування сухих дріжджів і тим більше — без всіляких розпушувачів, покращувачів смаку та іншої хімії.
До речі, випуск саме такої продукції, яка оздоровлює людський організм, гармонічно поєднується з програмними засадами політичної партії «Третя сила», лідером котрої є Василь Гаврилюк, голова правління ВАТ «Полтавський хлібокомбінат». Адже головними завданнями цієї політичної сили є прагнення зробити державу сильною, людину заможною, а націю здоровою. Українцями повинні оволодіти ідеї здорового способу життя, здорового не лише фізично, а й морально. Люди, за переконанням Василя Гаврилюка повинні стати незалежними матеріально, вільними духовно, налаштованими патріотично. І тоді Україна стане в один ряд із державами — світовими лідерами, а не буде, як зараз, просити милості то у Москви, то у Вашингтона.

Автор: Іван Черчатий


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 жовтня 2009, 12:00 | Кобеляки | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації