Вхід | Реєстрація

Східна скарбниця Махараджі у Кременчуці

Східна скарбниця Махараджі у Кременчуці
Якщо ви з тих, хто завжди мріяв опинитись у чарівній східній казці, то в жодному разі не могли проґавити звітного концерту арт-студій «Хабібі» та «Манар». Відвертий, пристрасний і чуттєвий танець живота 16 квітня зібрав повну залу прихильників.
Фестиваль східного танцю «Скарби Махараджі» відбувся 16 квітня у великій залі Міського палацу культури. Він вибухнув усіма можливими кольорами і відтінками, засяяв гранями коштовних каменів і чарував, чаклував, заворожував.
Обидва творчі колективи підготували нові номери та нагадали про найбільш вдалі торішні. Як і минулого року, значну увагу керівники арт-студій приділили такому напряму, як трайбл. Із новинок – помітні індійські мотиви у творчих доробках незмінного керівника арт-студії «Хабібі» Наталії Онопрієнко.
Звітний концерт укотре довів: у східному танці легко розкриваються всі жінки. Зовсім юні і ті, кому за…, модельної зовнішності і дівчата приєм­ної повноти. Кожній танок допомагає полюбити себе і змушує постійно вдосконалювати своє мистецтво зваблення. Єдине, що наразі залишається екзотикою у нашому місті – чоловік, який танцює у стилі беллі-денс.

Автор: Олена УСКОВА, фото Олександра МАКСИМЕНКА, www.panorama.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації