Вхід | Реєстрація

Умови праці покращують без грошей

У міськвиконкомі Кременчука директори підприємств, голова ОДА Олександр Удовіченко, міський голова Микола Глухов та його перший заступник - він же майбутній перший заступник губернатора Володимир Онищенко, спільно з головою Держгірпромнагляду Олександром Сторчаком та керівником Держпромгірнагляду по Полтавській області Борисом Галушко вчора обговорили тему промислової безпеки та охорони праці.
Газовики контролюють стан своїх магістралей саме так, як їм платять зарплату... Через це палають ГРП, а комунальники нічого не можуть зробити з ліфтами, які старіють...
Втішних висновків, окрім запланованого прийняття губернатором Олександром Удовіченком спеціальної обласної програми, не було. Ситуація з цією самою безпекою на виробництві важка. В першу чергу для людей, газове обладнання у квартирах яких почали перевіряти один раз на три роки, а стан димовентканалів взагалі є загрозливим для тих, хто живе у багатоповерхівках.
Ще з цього приводу - стан ліфтового господарства. Зауваження з цього приводу від серкетаря Полтавської міської ради - вони старіють, а за перевірку кожного слід платити 10 тисяч гривень тому ж Держпромгірнагляду. Такого ж навантаження не витримає жоден бюджет. Зокрема - Полтави, де багатопроверхівок дуже багато.
Тож тон круглого столу мав вигляд прес-конференції, з оприлюдненими запитаннями та відповідями на них.
Останні й обіцяв вирішувати керівник Держкомітету з промислової безпеки, охорони праці та гірничого контролю України Олександр Сторчак.

Після оприлюднення обіцянок відбулося вручення Почесних грамот відомим керівникам заводів як Володимир Приходько, Геннадій Леготкін, Сергій Змієвець, Сергій Кожемяко та іншим, які дбають за безпеку на своїх виробництвах.
Фінал зустрічі - саджання дерев у парку "Придніпровській" Кременчука на новій "Алеї охорони праці".
Своє кременчуцьке дерево, зокрема, висадили губернатор Олександр Удовіченко та його новий перший заступник Володимир Онищенко.

Автор: poltavanews.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 квітня 2010, 17:16 | Кременчук | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації