Вхід | Реєстрація

У дитячих закладах воду будуть кип’ятити, а їжу С-вітамінізуватимуть

На засіданні надзвичайної протиепідемічної комісії Полтави підбили підсумки місячника боротьби з туберкульозом та запропонували ряд заходів. Серед них — виключення факторів передачі інфекцій водним шляхом. У дитячих організованих колективах воду для пиття будуть кип’ятити та штучно С-вітамінізуватимуть готові страви.
Розглянули на засіданні і заходи, які мають запобігти ускладненню епідемічної ситуації із захворюванням на гострі кишкові інфекції. За три місяці 2010 року зареєстровано 406 випадків захворювань, тоді як минулого року за цей же період - 200 випадків. Питома вага дітей в загальній захворюваності - 72,6%. Основний шлях передачі інфекції - харчовий.
Як повідомляє прес-служба Полтавської міськради, медичні працівники Полтави з початку року та за час акції провели 1251 бесіду, прочитали 601 лекцію, випустили 109 санітарних бюлетенів. Проаналізували і стан додаткового харчування дітей у школах та спеціалізованому дитсадку № 42. Разом із міською санепідстанцією перевірили всі лікувальні заклади щодо проведення флюорографічного обстеження серед мешканців для своєчасного виявлення туберкульозу. Перевірено також ринки на предмет дотримання санітарних норм під час торгівлі.

Автор: poltavanews.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 квітня 2010, 17:28 | Полтава | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації