Вхід | Реєстрація

Осінь. Дощ. Аварія

Осінь. Дощ. Аварія
На календарі середина осені. Погодні умови поступово змінюються — день меншає, раніше опускаються зимові сутінки, все частіше йдуть холодні осінні дощі. Все це вносить свої корективи в дорожню обстановку. Водії, які на це не звертають уваги, ризикують потрапити в ДТП. І такі випадки вже зафіксовані.
27 вересня. Дорожньо-транспортна пригода сталася на вулиці Полтавській, що на околиці Кобеляк. Близько 4‑ї години ранку з боку Біликів у Кобеляки в’їжджав автомобіль «Фіат-Добло» під керуванням жителя Полтави, громадянина В.Полтавець, не знаючи специфіки кобеляцьких доріг в’їхав у вузьку, але глибоку яму, котра знаходилась посеред проїжджої частини. У результаті від удару були значно пошкоджені колеса та диски з лівого боку «Фіата».
4 жовтня. Ця ДТП сталася на автодорозі між селами Просяниківка та Озера. Тут причиною аварії став виключно людський фактор. Близько 13.30 по дорозі в зустрічному напрямку рухались автомобілі «Славута» і «ВАЗ-2114». Водій «ЗАЗу» здійснив розворот і почав рухатися в напрямку, паралельному «ВАЗу». Той почав здійснювати обгін. У цей момент водій «Славути», житель Гадяча, громадянин К. раптово вирішив повернути ліворуч, щоб з’їхати на польову дорогу. Попереджувального знаку на даній ділянці не було. У результаті «ВАЗ», яким керував житель КременчукаМ., врізався в «Славуту». Автомобілі зазнали значних механічних пошкоджень. Пасажирка «Жигулів» отримала легкі травми руки.
8 жовтня. Аварія сталася в Кобеляках. Йшов дощ, дорога була слизькою. Близько восьмої години ранку по вулиці Червоноармійській в напрямку вулиці Шевченка рухались автомобілі «Опель Аскона» з причіпом та «ВАЗ-21061». Водій «Жигулів» не дотримався безпечної дистанції і допустив зіткнення з «іномаркою». Автомобілі зазнали пошкоджень.
Шановні водії! Погодні умови погіршуватимуться й надалі. Синоптики прогнозують опади у вигляді снігу. Через це погіршуватиметься видимість на дорогах, подовжуватиметься гальмівний шлях. Враховуйте це при виборі швидкості та дистанції руху. І тоді поїздка буде безпечною.

Автор: Ігор БРАЖКО, інспектор з адмінпрактики та дізнання


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 жовтня 2009, 12:31 | Кобеляки | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації