Вхід | Реєстрація

Свій концерт у Полтаві Потап і Настя розпочали з виступу на вулиці

Свій концерт у Полтаві Потап і Настя розпочали з виступу на вулиці
Найпопулярніший дует на українській сцені, епатажні та гламурні Потап і Настя нещодавно завітали до Полтави. Для початку супердует ошелешив полтавців, влаштувавши концерт… посеред вулиці. Таким чином Потап вирішив не просто привернути увагу перехожих, а й підзаробити грошей. Репер припрошував полтавців не проходити мимо та класти копієчку або й гривні до завбачливо покладеного на тротуар картуза. Не гребував він і копійками, які не влучили до головного убору, старанно зібравши їх з асфальту. Люди зупинялися для того, щоб зблизька подивитися на улюблених багатьма артистів та послухати пісень у їхньому виконанні. Разом зі своїми бек-вокалістами та музикантами live-гурту «Парадокс» Потап і Настя співали пісні на замовлення: народні та сучасні, українські та зарубіжні. Особливо ж полтавцям сподобалася відома пісня «Bessame Mucho», яку Потап вдало перефразував на український лад: «Без сала муче». А Настя запросила одного із перехожих на повільний танець. Після короткої вуличної імпровізації артисти подякували всім за увагу та пішли готуватися до виступу на сцені.
Варто зазначити, що незважаючи на те, що до Полтави дует завітав уже вчетверте, зал ПД «Листопад» був заповнений вщерть. А глядачів епатажна парочка заряджала позитивною енергією та піднесеним настроєм, закликаючи їх не сидіти на місцях, а жваво підтанцьовувати. Як наслідок, насамкінець концерту юрба малечі витанцьовувала перед самісінькою сценою. Красуню Настю сильна половина просто задарувала квітами. Але Потапу теж не довелося сумувати, полтавки не оминули своєю увагою і його. Щоправда, букети, адресовані йому, поступалися свою пишністю перед Настиними.
Незадовго до концерту артисти відповіли на запитання журналістів.
— Потапе, ходять чутки, що співачка Альоша, яка представлятиме Україну на Євробаченні — ваша протеже та авторка кількох ваших хітів. Розкажіть, будь ласка, про співпрацю з нею?
— Альоша — не моя протеже і не автор моїх пісень. Ми дружимо, разом працювали над записом альбому, вона співала бек-вокалом. У деяких піснях ми, справді, дещо придумували разом. А загалом, вона гарна дівчина, дуже прекрасно співає, і ми бажаємо їй успіху.
— Скажіть, будь ласка, як виникла ідея писати пісні на побутові теми?
— Наприклад, пісню «Позвони своей зае» я висмоктував із пальця. Я співставив слова таким чином, щоб склалося нецензурне слово. Хотілося показати: якщо ти сумуєш і переживаєш, то тобі співпереживає все, що знаходиться в кімнаті: банки, магнітики, вентилятор, посудомийна машина…Та що там побутові речі, разом з тобою може переживати і кімната, і навіть завод!
— Багато газет та Інтернет-видань пишуть, що поза сценою ви не дружите і майже не спілкуєтеся. Тоді яким чином вам вдалося створити такий гармонійний дует?
— Насправді спільну мову ми знайшли ще півтора року тому. А важко було через те, що, по-перше, ми обоє за гороскопом Тельці, а, по-друге, дуже багато часу проводимо разом не лише на сцені, а й поза нею (на прес-конференціях, обідах, інших заходах). Через цей творчий побут ми багато сварилися. Будь-яке образливе слово Потапа на мою адресу мене «заводило». Тепер же кожен знає, чим займається в дуеті, — говорить Настя.
— Ми вирішили проблему так: я поміняв знак гороскопа і тепер я — Діва, — жартує Потап. — А загалом, у гороскопи не вірю.
— Окрім музики, чим ви ще захоплюєтеся в житті? Чи не мрієте, наприклад, знятися у фільмі, якщо так, то яку б роль обрали?
— Ми плануємо зняти свій фільм. Це буде кінокомедія, можливо, про дигерів. Запросимо на зйомки своїх друзів, зірок російського кіно, — напівжартома говорить Потап. — Особисто в мене немає бажання зіграти якогось крутого хлопця. Як артистові хотілося б себе реалізувати в будь-якій ролі.
— Якби у мене була така можливість, я б обрала романтичну роль, — сказала Настя.
— Відомо, що завжди на всі свої концерти ви запрошуєте сиріт, тісно співпрацюєте із сиротинцями.
— Дуже багато дітей мріє потрапити на наші концерти. Задля цього вони малюють малюнки й картини. Ми завжди домовляємося з організаторами і безкоштовно запрошуємо на наші виступи дітей з інтернатів. Іноді навіть оплачуємо їхній проїзд у транспорті, — каже Потап.
— Ми не піаримо цього. Не їздимо з камерами та журналістами до інтернатів, — підтверджує Настя.
— Скажіть, будь ласка, ви плануєте випуск англомовного альбому?
— Так, плануємо. Нещодавно, на наш концерт із Нью-Йорка приїжджав відомий американський продюсер для того, щоб подивитися на нас в роботі. Перед тим, як випустити англомовний альбом, хочеться зробити не просто щось схоже на західну музику, а створити автентичний українсько-слов'янський музичний «вінегрет», передати через пісні наш менталітет, — зізнається Потап.
— Вам не хотілося б заспівати дуетом із американськими чи європейськими зірками?
— Хотілося б. Але зараз це не головне. Головне — це знайти «фішку», яка б зацікавила усіх, — говорить артист.
— У Потапа є син. А вам, Настя, ще не хочеться вийти заміж та народити дитину?
— Звичайно, хочеться. Думаю, що в майбутньому я зустріну чоловіка, з яким створю сім'ю. Але зараз на це немає часу. Треба записати англомовний альбом, заспівати із відомими зірками, зняти фільм та багато іншого. Потап мені часто говорить: якщо я захочу вийти заміж і народити дитину, то він не буде проти.
— Днями ви виступали в Донецьку на стадіоні «Донбас Арена». У вас не виникала ідея написати пісню, яка б стала гімном Євро—2012?
Потап: — Якщо буде проводитися такий кастинг серед співаків, то я думаю, що нам усе вдасться, — каже Потап. — Тим паче, що у мене вже є досвід написання «футбольних» пісень. Я написав гімн для одного футбольного клубу на Західній Україні та для Донецького баскетбольного.
— Потапе, у проекті «Суперзірка» ви є членом журі. Скажіть, будь ласка, чи помітили вже серед учасників проекту того, з кого буде справжня зірка?
— Я показував Насті одну дівчину, з якої, на мою думку, може щось вийти. Попросив Настю як досвідчену артистку простежити за нею. Дійсно, дехто з них мені подобається. Але попри це я хочу залишатися об'єктивним до кінця. У порівнянні з іншими подібними шоу, якими вас зараз «затравлюють» з кожного телеканала та радіоефіру, наша «Суперзірка» — проект, де можна говорити справді те, що ти думаєш.
Потап та Настя завжди залишатимуться «свіжими». Тому що ми —альтернатива у вітчизняній поп-музиці та телепроектах, оскільки говоримо та співаємо правду про все. Головне — залишатися чесними перед собою.

Автор: Ольга ГНАТЕНКО, www.vechirka.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 квітня 2010, 14:01 | Полтава | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації