Вхід | Реєстрація

У Рибалках пройшов футбольний турнір пам’яті Миколи Рибалка

У Рибалках пройшов футбольний турнір пам’яті Миколи Рибалка
У неділю, 18 квітня, в селі Рибалки Козельщинського району відбувся футбольний турнір. Цього дня сільський стадіон приймав гостей з різних районів та селищ, які вшанували пам’ять видатного та шанованого всіма місцевого спортивного тренера Миколи Рибалка.
Микола Іванович Рибалко — без сумніву, легендарний сільський вчитель. Закінчивши Полтавський педагогічний університет (вчитель трудового навчання), Микола Іванович все своє життя пропрацював в Рибалківській загальноосвітній школі вчителем фізкультури. Прекрасні педагогічні дані, глибоке знання психології людини, уміння організувати колектив, здатність «зробити» з талановитої дитини гарного спортсмена — це лише невеликий перелік тих людських якостей, за які вчителя цінили прості люди та діти. Крім того, Микола Іванович був організатором спортивних змагань та добрим сім’янином. Про таких людей говорять, що вони «від Бога». Він рано пішов з життя, проте його славну справу продовжують його учні та випускники.
Перед початком футбольних змагань гості виступили із промовами, які буди присвячені пам’яті видатного вчителя. Першою виступила сільський голова Надія Головко. Після цього було надано слово вдові вчителя — Аллі Олексіївні, яка в своєму виступі подякувала всім гостям турніру за участь у змаганнях та пам’ять про її чоловіка. Наступними взяли слово заступник районної ради Анатолій  Срібний (він вручив футбольний м’яч та сітки на ворота) та голова ДСТ «Колос» Кобеляцького району Віталій Детюк (подарував футбольні м’ячі сільським дітям), які в своїх промовах відзначили роль Миколи Івановича Рибалка в спортивному житті громади села.
Сам турнір був розділений на дві частини — дорослий та дитячий. У першому хоч і діти грали, але боронилися в матчах «по дорослому». Переможцями стали юні футболісти з Бреусівки. На другому та третьому місці розташувалися відповідно гості з Лутовинівки та Чапаєвого.
У дорослому турнірі брали участь 6 команд: місцевим «Спартак-1» та «Спартак-2» на турнірному шляху протистояли «Будекспрес» (Кобеляки), Василівка (Кобеляцький район), Бреусівка та Чапаївка. Фінал виявився «рибальським». «Перша» святкувала перемогу над «другою» 2:0.Чапаєвка виграла у Бреусівки 4:1.
При нагородженні спонсор турніру — фермерське господарство «Хлібодар» (керівник В’ячеслав Головко) вручив Кубок переможців змагань та нову футбольну форму  команді «Спартак-1» .
Турнір пройшов на високому рівні, за що можна сказати велике «дякую» організаторам та спонсорам.

Автор: Олег ДУБИНА


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 квітня 2010, 14:41 | Козельщина | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації