Вхід | Реєстрація

ФОТО - Аліна Рябенко — «Міс школи-2010»

ФОТО - Аліна Рябенко — «Міс школи-2010»
16‑го квітня в актовій залі Новосанжарського НВК пройшов весняний конкурс «Міс школи». За перемогу у ньому сперечалися дев’ять школярок. А спостерігав за всім цим повний зал глядачів.
У першому етапі конкурсу учасниці мали представити себе. Вони почергово виходили на сцену в оригінальних костюмах, виготовлених із найрізноманітніших матеріалів — від поліетиленових пакетів для сміття до звичайнісінького паперу. Вийшла така собі виставка моди «а-ля економія». Після цієї своєрідної презентації учасницям запропонували взяти у ведучої якийсь предмет і, підготувавшись на протязі п’яти хвилин, оригінально та смішно його прорекламувати. За деякий час дівчата вже майже професійно розхвалювали глядачам переваги йогурту, жувальної гумки «Орбіт» та інших, не менш потрібних в житті, речей.
Але найбільш цікавим видався все ж таки завершальний «конкурс талантів». У ньому дівчата продемонстрували і журі, і глядачам свої вміння і захоплення у вільній формі п’ятихвилинного виступу. Одні учасниці співали — соло та дуетом, інші танцювали — брейк-данс та інший, не менш запальний, але невідомий танець. Одна дівчина презентувала оригінальну відео-демонстрацію створення чудового малюнку олівцем, а інша навіть влаштувала показ власної лінії модельного одягу.
Після завершення всіх виступів на плечі журі лягла нелегка задача — визначити з-поміж дев’ятьох безумовно талановитих дівчат одну-єдину — переможницю. Члени журі довго радилися і нарешті відправили свого представника — колишнього випускника школи Владислава Улянича — на сцену. Він послідовно оголосив переможниць у різних номінаціях. Руслана Коба стала «Міс Усмішка», Ані Зеленець присвоїли звання «Міс Артистичність», Таня П’ятенко була визнана «Міс Оригінальність», Настя Троян здобула титул «Міс Чарівність», Аня Обламська отримала стрічку «Міс Грація», Ольга Милогородська удостоїлась звання «Міс глядацьких симпатій», а Інна Мирошник тепер не хто інша, як «Міс Привабливість».
І, нарешті, найпочеснішим титулом «Міс школи» судді нагородили Аліну Рябенко — ученицю 10‑В класу Новосанжарського НВК. Владислав одягнув їй на голову справжню корону. А потім були радість переможниці, привітання друзів і вчителів та традиційне фото — на згадку і для газети.

Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації