Вхід | Реєстрація

Найкращі юні пожежники — у Маячці

Минулого тижня відбулися змагання дружин юних пожежників серед шкіл Новосанжарського району.
Команди різних шкіл розділили на чотири зональні групи за географічним принципом. Одна з таких зональних ігор відбувалася у середу, 14‑го квітня, в приміщенні Новосанжарського БДЮТ. Перед початком ігор команди привітали начальник відділу освіти Микола Таран та начальник районного відділу МНС Юрій Шило. Вони побажали командам яскравих виступів та демонстрації глибоких знань з протипожежної безпеки.
Після цього команди по черзі почали виходити на сцену зі своїми оригінальними (та не дуже) програмами. Полузірські юні пожежні, до прикладу, читали реп і грали на балалайці. І все це, не забуваючи повторювати важливі для кожного «ДЮПівця» істини: «Не бався сірниками!», «Не забувай вимикати електроприлади!», «Не запалюй феєрверки в будинку!». Команда з Кунцевого на манер «Червоної рути» співала пісню «Червоний півень». Команда зі Стовбиної Долини, можливо, і поступалася своїм суперникам у вокальних номерах, проте показала кілька досить цікавих та актуальних пантомім. Найдивнішим та найнезрозумілішим для суддів та глядачів став виступ команди зі Старих Санжар. Їх перебування на сцені було швидким, сумбурним та малоінформативним. Ну то виступили і, як кажуть, на тому спасибі. На противагу цьому негативному прикладу дуже запам’яталися із позитивного боку виступи тих-таки полузірців та команди Новосанжарського НВК. Перші дуже розчулили лірикою, другі заразили своїм драйвом.
Окрім вокально-самодіяльних виступів, представники команд іще змагалися у теоретичних знаннях та конкурсі плакатів. Потім, підбивши оцінки за всі конкурси, судді визначали місце, яке посіла та чи інша школа. За підсумками районного етапу конкурсу «Дружин юних пожежників» команда Полузірської школи стала третьою, Новосанжарського НВК — другою. А переможцем визнали команду Маячківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів. Саме ця команда захищатиме честь району на зональних змаганнях ДЮП, які відбудуться 28 квітня у Новосанжарському БДЮТ.

Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 квітня 2010, 15:00 | Нові Cанжари |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації