Вхід | Реєстрація

«Грай в футбол в ім`я миру»

«Грай в футбол в ім`я миру»
На базі навчально-виховного комплексу № 16 міста Полтави відбувся традиційний турнір з футболу «Грай в футбол в ім`я миру», присвячений 4-й річниці Чорнобильської трагедії.
Організатор змагань голова обласної громадської організації «Діти Чорнобиля» Світлана Сулим розповіла, що спорт — це носій миру, а футбол — найпопулярніша та найулюбленіша гра. Ця гра є закликом до миру та дружби, за життя на землі без катастроф. Тому саме напередодні цієї сумнозвісної дати проводиться турнір. Це ще одне підтвердження того, що ми не забуваємо людей, які двадцять чотири роки тому ліквідували аварію, захищаючи землю в мирний час — озвучила мету заходу Світлана Анатоліївна.
На зеленому газоні помірялися силами три команди, що проводили матчі за коловою системою. До їх складу входили ліквідатори аварії на Чорнобильській атомній станції та діти, які мають статус потерпілих від чорнобильської катастрофи.
Усі учасники змагань, окрім задоволення від гри, отримали призи та подарунки від спонсорів турніру.

Автор: Володимир СУЛИМЕНКО, www.poltava.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 квітня 2010, 12:18 | Полтава | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації