Вхід | Реєстрація

В Решетилівці пройшов інтелектуальний турнір «Кубок Арістотеля»

22 квітня відбувся традиційний відкритий районний турнір з інтелектуальних ігор на Кубок Арістотеля серед шкільних команд, організаторами якого виступив Центр культури дозвілля «Оберіг». Участь в турнірі взяли 10 команд з Полтави, Решетилівки, Жовтневого, Пащенок, Першого Лиману, Сухорабівки, Шамраївки, Шевченківки.
Спочатку були проведені розважальні інтелектуальні ігри «Телефрази» та «Брейн-лото», в яких могли прийняти участь не лише гравці, а й глядачі, яких цього разу було досить багато.
Турнір викликав шквал різноманітних емоцій: це і азарт, і радість перемоги, і розчарування. Гра складалася  з трьох турів по 10 запитань  кожен і під завершення гри діти були трішки стомлені, але задоволені. В результаті місця розподілилися  наступним чином: старша вікова категорія (9-11 класи) 1 місце- команда «Наш дім-Полтава» (збірна Полтавських шкіл, капітан Гайдай Валентин), 2- «Загадка» (Шевченківська ЗОШ), 3 місце розділили дві команди - «100%» (Решетилвська ЗОШ І-ІІ ступенів) та «Енерджайзер» (Жовтневий НВК). В молодшій групі переможцями стали граці команди «Немо» (Решетилівська гімназія, капітан Гордієнко Олег), 2 місце - «Форсаж» (Решетилвська ЗОШ І-ІІ ступенів), 3 - «Гарячі серця» (Шамраївська ЗОШ). Всі учасники отримали  подарунки завдячуючи підтримці приватного підприємця Анатолія Ханка .
Вручаючи подарунки Анатолій Ханко зазначив «Я сам грає в інтелектуальні ігри вже більше 12 років і розпочинав  грати саме в цьому залі, тож завжди підтримував і підтримуватиму бажання молоді здобувати нові знання, та розвивати інтелектуальний рух на Полтавщині, адже саме від  молоді залежить майбутнє держави, і справжнім скарбом в Україні є якраз українці».

Автор: Прес-служба Полтавської обласної організації ВО «Свобода»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації