Вхід | Реєстрація

У Полтаві відбувся міський етап військово-патріотичної гри «Сокіл»

Подолання смуги перешкод, змагання на знання народної пісні, справжній козацький куліш - військово-патріотична гра «Сокіл» традиційно дарує школярам міста можливість продемонструвати власні вміння та отримати за це нагороду і повагу з боку однолітків. Міський етап гри цього разу відбувся на базі 22 загальноосвітньої школи Полтави. Хто переміг - дивіться далі.
Міський етап військово-спортивної гри «Сокіл» зібрав на території загальноосвітньої школи № 22 команди різних шкіл Полтави. Школярі, котрі змагалися, мали нагоду продемонструвати свою вправність як у спорті, так і у науці. Бо ж, доки одні долали смугу перешкод, вправлялися у спортивному орієнтуванні та естафеті, інші демонстрували власний інтелект у вікторині «Відун», сперечалися у знанні народних пісень та козацьких звичаїв, демонстрували власні поробки.
Ірина Козлова, завідувач методичним кабінетом управління освіти Полтавського МВК:
- Це все розвиває кмітливість, вміння творити, вміння ставити одне одному питання та відповідати на них.
У проміжках же між змаганнями юні козаки та козачки мали нагоду зібратися біля вогнища та скуштувати справжнього козацького кулешу, заспівати пісень під гітару.
Юнацтво запевняє: до участі у військово-спортивній грі «Сокіл» завжди ретельно готуються, щоб і на інших подивитись, але й самим у бруд обличчям не впасти. А переможці змагань, як наприклад, лідери командного заліку у середній віковій групі – учні 12 школи – і взагалі не приховують бурхливих емоцій.
Юлія Бояндурова, капітан команди ЗОШ №12-переможця у середній віковій групі:
- Наша команда дуже щаслива, що сьогодні ми вибороли цей кубок. Декілька днів готувались, потім все саме собою вийшло.
2 місце у середній віковій групі посіли 21 гімназія та 22 школа, умовна бронза – за 19 та 26 навчальними закладами. Що ж до групи старшої, то тут 3 сходинку посіли учні 9 гімназії міста, на щабель вище розмістилися юні козачата з 30 гімназії, а от чемпіонами тут стали представники 24 школи. Окрім почесного кубку, останні отримали ще й право презентувати Полтаву на обласному етапі гри.

Автор: Олександр Крумін, www.misto-tv.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 квітня 2010, 18:07 | Полтава |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації