Вхід | Реєстрація

Відкриття інформаційної дошки. Урочиста сесія міської ради

21 квітня 2010 року з 9.00 до 9.40 в м. Комсомольську відбулося відкриття оновленої інформаційної дошки.
Інформаційна дошка має 9 розділів: «Славетне минуле», «Почесні громадяни міста Комсомольська», «ВАТ «Полтавський ГЗК», «Комсомольськ фестивальний», «Молодіжний рух», «Освіта міста», «Комсомольськ спортивний», «Квітуче місто» та «Паспорт міста». На відкритті були присутні міський голова С.А.Супрун, секретар міської ради Н.Р.Карпець, заступники міського голови, депутати міської ради, члени виконавчого комітету та Почесні громадяни міста Комсомольська. З привітальним словом виступили міський голова С.А.Супрун та Генеральний директор ВАТ «Полтавський ГЗК» В.В.Лотоус.
З 10.00 до 12.30 цього ж дня пройшла урочиста сесія Комсомольської міської ради, на якій були присутні екс-заступник Міністра транспорту та зв’язку України Бадагов В.Ф., депутати обласної ради, Почесні громадяни міста Комсомольська, члени виконавчого комітету міської ради, колишні очільники міста, голова Ради клубу першопрохідців «Полтавська магнітка» та голова спілки першозасновників ВАТ «Полтавський ГЗК». Усвоїй доповіді міський голова С.А.Супрун окреслив головні звершення міста за його 50-літню історію, привітав громаду з ювілеєм. Сергій Андрійович вручив символічні ключі від міста та подарунки присутнім на сесії колишнім міським мерам. Кращим представникам громади міста була вручена відзнака міської ради «Вдячність громади». На урочистій сесії міськради нагороди та цінні подарунки виконкому Комсомольської міської ради вручено 49 особам. Після сесії відбувся урочистий прийом міського голови, на який були запрошені керівники підприємств, організацій та установ міста, нагороджені відзнакою міської ради та нагородами виконкому Комсомольської міськради, депутати обласної ради та Почесні громадяни міста.

Автор: www.komsomolsk.org.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 квітня 2010, 18:21 | komsomolsk | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації