Вхід | Реєстрація

Урочисте засідання виконавчого комітету

20 квітня в малій залі виконкому відбулося урочисте засідання виконавчого комітету Комсомольської міської ради.
На початку засідання пройшла урочиста церемонія нагородження . Міський голова С.А.Супрун разом із присутніми членами виконкому привітав громадян Комсомольська – кращих представників підприємств, організацій та закладів міста. Згідно з рішенням виконкому вони були нагороджені Почесними грамотами та квітами, інші комсомольчани були відзначені «Щирою вдячністю виконкому Комсомольської міськради». Міський голова привітав усіх присутніх з ювілеєм міста та закликав не зупинятись на досягнутому.
Після церемонії нагородження члени виконкому перейшли до робочих питань. Вони заслухали начальника відділу у справах сім’ї та молоді Т.В.Оробченко, яка доповіла про організацію відпочинку дітей та підлітків влітку 2010 року. Зокрема, було затверджено мережу оздоровчих закладів міста на 2010 рік, які охоплять оздоровленням 1830 дітей. Це ДСОЦ «Горизонт», пришкільні табори, спортивні табори при ДЮСШ, табір праці та відпочинку Дмитрівської ЗОШ, оздоровчий табір ЦДтаЮТ, оздоровчий табір при ОртаСД «Калина». Визначено вартість путівки (харчування) в пришкільних спортивних та оздоровчих таборах із розрахунку 16 грн. на одну дитину на день, в оздоровчих спортивних таборах з дворазовим харчуванням – 20 грн. на день на одну дитину. При формуванні міського бюджету на 2010 рік передбачити асигнування на здешевлення путівок в КП ДСОЦ «Горизонт» для дітей, батьки яких працюють в бюджетній сфері.
На засіданні виконкому було затверджено ряд проектів на виконання у 2010 році програми розвитку та підтримки сім’ї, охорони материнства та дитинства в м. Комсомольську на період до 2015 року. Це проекти «Сім’я року», «Психологія батьківства», «Багатодітна родина», «За сьогодення, за майбутнє», «День сім’ї. День Матері».
Члени виконкому затвердили перелік суб’єктів господарювання, громадських об’єднань, які надають фізкультурно-оздоровчі послуги населенню: ГО»Ліга культуризму»,ГО «Силові види спорту», ГО «Федерація Полтавського обласного осередку з фріфайту», ГО «Веслувальний клуб «Гірник».
Рішенням виконавчого комітету затверджено переможця конкурсу на перевезення пасажирів на автобусних маршрутах до садових товариств. Ним визнано ВАТ «Комсомольське АТП-15347».Також визначено вартість проїзду на маршрутах та дні пільгових перевезень на маршрутах до садових товариств.
З питань економічного розвитку, майнових та природних ресурсів директор КП готель «Славутич» Т.П.Першина інформувала про результати фінансово-господарської діяльності підприємства. Серед порушених проблем – необхідність ремонту покрівлі, недостатність коштів на ремонт фасаду, необхідність термінової заміни теплообмінника і т.д.

Автор: www.komsomolsk.org.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 квітня 2010, 18:21 | komsomolsk | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації