Вхід | Реєстрація

У Руденківці посадили Алею директорів

У Руденківці посадили Алею директорів
Минулого четверга, 22‑го березня, біля руденківської школи педагоги саджали дерева.
Зранку до навчального закладу приїхали директори майже всіх шкіл Новосанжарського району на чолі із начальником районного відділу освіти Миколою Тараном. Вони зібралися, щоб провести виїзну колегію і в її рамках спочатку завітали до руденківської школи. Директор навчального закладу Андрій Дігтяр за досить невеликий проміжок часу провів для гостей показову екскурсію. Колеги змогли оглянути обладнані класи для «першачків», облаштовані внутрішні туалети, концертну і тренажерні зали, кабінет шкільного медика. Крім цього, гостям продемонстрували слайд-презентацію, яка у повній мірі демонструвала бурхливе та багатогранне життя закладу.
Після екскурсії школою директори вирішили трохи попрацювати. А саме — озброївшись лопатами, викопати ямки та посадити в них молоденькі берізки.
— Закладенням цієї алеї ми увіковічнимо пам’ять усіх педагогів‑фронтовиків, — зазначив Микола Таран. — І ми сьогодні посадимо кожен по кілька берізок, а потім, коли вони виростуть, кожен згадає ветеранів, на честь яких вони посаджені.
— Це буде алея, яка нагадуватиме і про всіх ветеранів — директорів шкіл, — додав Андрій Дігтяр. — Я і сам онук директора, який колись керував школою.
Того дня очільники новосанжарських шкіл посадили біля руденківського навчального закладу 50 молодих берізок. Пізніше педагогічний колектив школи разом із учнями планують посадити неподалік іще 65 беріз.
Після посадки дерев виїзна колегія продовжила свою роботу — директори шкіл побували ще у навчальних закладах Соколової Балки та Нехворощі.

Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 квітня 2010, 12:01 | Нові Cанжари |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації