Вхід | Реєстрація

Боксери перемагають без підтримки влади

Боксери перемагають без підтримки влади
З 21 по 24 квітня у місті Києві відбулися змагання з боксу. Ці змагання були відбірними до чемпіонату України в місті Керч.
У зв’язку з повною відсутністю в нашому районі коштів на такий вид спорту, як бокс, поїхати до столиці змогли не всі новосанжарські спортсмени. Тому що оплату дороги довелося взяти на себе батькам, а це далеко не всім по кишені. Через це на змагання поїхали лише два наших боксери. Непросто було вирішити і проблему із проживанням. І дякувати Богу, що в столиці мешкає один з наших колишніх вихованців‑боксерів, який згодився прихистити у своїй однокімнатній квартирі і учасників, і їхнього тренера. Житло ремонтувалося, а тому спати всім довелося без зручностей — на підлозі…
Але на майстерності новосанжарських боксерів це аж ніяк не відбилося. Так, Сергій Буров, учень 7‑го класу Руденківської школи продемонстрував чудову техніку бою, переміг у трьох поєдинках і зайняв І місце. Другий наш боєць — учень 8‑В класу Новосанжарського НВК Ігор Панченко — не відстав від товариша і також впевнено здолав трьох суперників, за що і отримав почесне І місце. Я, як тренер, був на сьомому небі від радощів. Але, як виявилося, це були ще не останні приємні миті. До мікрофону підійшов Заслужений тренер України з боксу Є. Г. Виноградов і оголосив одного з найкращих боксерів змагань. Ним виявився новосанжарець Ігор Панченко! Окрім грамот, медалей та призів, наш боєць отримав боксерські шкіряні рукавички з підписом професійного боксера Максима Бурсала. Також всій нашій команді вручили квитки на професійні поєдинки, які відбулися того ж вечора.
Зараз команда готується до наступних змагань, які пройдуть у Броварах Київської області та до чемпіонату України по ФСТ «Колос», який пройде в місті Скадовськ Херсонської області. І дуже хотілося б вірити, що керівництво Новосанжарського району задумається над тим, щоб кращі боксери і взагалі спортсмени, не лишалися осторонь від участі в престижних змаганнях і приносили результат та славу району. Можливо, знайдеться спонсор, який зможе виділити якусь суму на розвиток такого виду спорту, як бокс. Адже на голому ентузіазмі далеко не поїдеш і медалей не завоюєш.

Автор: Олександр ДОВЖЕНКО, тренер з боксу Новосанжарської ДЮСШ


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 квітня 2010, 12:17 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації