Вхід | Реєстрація

Кобеляцькі каратисти билися у Комсомольську

Продовжують радувати успішними виступами своїх тренерів та батьків юні вихованці секції карате «Дзансін», що діє у Кобеляках. Днями вони вибороли 19 нагород у Комсомольську.
У четвертому чемпіонаті Полтавської області по годзю-рю карате і кобудо взяли участь близько двохсот юних каратистів із Кременчука, Комсомольська, Полтави і Кобеляк. Вік учасників змагань — від 6 до 16 років. Честь кобеляцької школи карате «Дзансін» захищали 16 спортсменів. На загал вони завоювали 19 медалей, 9 із яких — золоті. Змагання проходили по кількох розділах. Це — ірікумі-дзю (заборонені удари руками у голову), ірікумі-го (повний контакт, дозволені всі удари) та ката-карате і ката-кобудо (демонстрація техніки рукопашного бою та володіння холодною зброєю).
Як відзначив один із наставників школи Віктор Кльоз, кобеляцькі каратистки дуже добре виступили в ката, вразивши суддів своєю технікою. А ось хлопці показали себе справжніми бійцями під час поєдинків із реальними суперниками.
Задоволені своїми виступали і самі юні каратисти.
Оля Грінько, учениця 9‑А класу міської школи №2: «Дуже сподобався парад відкриття та показові виступи дорослих каратистів зі зброєю. Надихає, є чому повчитися».
Максим Войтенко, учень 7‑А класу міської школи № 2: «Мені випало битися із власниками «чорних поясів». Трішки «попало» від них. Та нічого, битися й з ними можна».
Враховуючи черговий успішний виступ кобеляцьких каратистів на обласних змаганнях, керівники Полтавської федерації годзюрю-карате запросили їх для участі у чемпіонаті України та Кубку Європи. Та виникає проблема — відсутність коштів для фінансування поїздки. Зараз тренери Віктор Кльоз та Дмитро Тараненко займаються пошуком спонсорів для організації поїздки.
Інформацію про діяльність школи карате «Дзансін» також можна отримати на сайті dzansin.at.ua.

Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 квітня 2010, 12:29 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації