Вхід | Реєстрація

В освітян найкраща клумба

В освітян найкраща клумба
Все ожило з приходом весни. Тепле повітря та сонячні промінчики піднімають настрій. Додає приємних вражень людська турбота про все те, що нас оточує. У Кобеляках радує око квітник районного відділу освіти. Вже другий рік поспіль не можна пройти повз фасад цієї будівлі, щоб не помітити охайної квіткової клумби. І коли поблизу інших організацій тільки почали проводити прибирання — у освітян вже все квітне різними кольорами: рясніють нарциси, червоніють тюльпани.
Ми поцікавилися: «Хто створює таку красу в державній установі?»
— Працюємо всі, — говорить начальник Кобеляцького відділу освіти Наталія Коваль, — Спочатку збираємося в залі засідань. Кожен висловлює своє бачення відносно того, що і як саджати. А потім разом виходимо і працюємо. Жодних спонсорів для придбання саджанців ми не залучаємо, бюджетних коштів також не витрачаємо. Кожен із нас вносить певну суму. Більшість троянд чомусь слабо перезимували. Ось отримаємо заробітну плату, складемося і придбаємо ще близько п’яти десятків троянд. Також плануємо посадити ще рядок ірисок. Сьогодні мені одна жінка говорила, що коли проходить повз будівлю відділу освіти — завжди йде потихеньку і любується. А я їй відповідаю, що й ми любуємося.
На сьогодні в місті кращого квітника не знайти, тому ми дякуємо освітянам за їх працю.

Автор: Любов ОНИЩЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 квітня 2010, 13:01 | Кобеляки | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації