Вхід | Реєстрація

Дітки малюють податки

Дітки малюють податки
23 квітня у районному музеї літератури та мистецтва підбили підсумки конкурсу «Податки очима дітей». У заході, який, традиційно, кілька років поспіль проводить податкова інспекція, взяли участь близько тридцяти юних художників та поетів.
Перед початком підведення результатів конкурсу із вітальною промовою виступила головний державний податковий інспектор Тетяна Любовська. Вона нагадала про значення податків у життєдіяльності будь-якої держави. І наголосила на важливості ще змалечку привчати українців до податкової дисципліни. Саме з цією метою і проводиться щорічний конкурс «Податки очима дітей».
Потрібно сказати, що перед журі, до складу якого увійшли завідуючий відділом культури Григорій Журавель, директор музею Микола Скляренко, директор музичної школи Володимир Скляренко та директор Будинку дитячої творчості Галина Сабадир стояло досить непросте завдання. Адже як малюнки, так і літературні доробки були виконані на дуже високому рівні. Не кожен дорослий зміг би конкурувати із маленькими митцями. Тому члени журі більше години вирішували, як розподілити призові місця між учасниками конкурсу. Та все ж дійшли до загальної згоди.
У молодшій віковій групі художників (вік від 6 до 8 років) місця розподілили таким чином: 1 місце — Анна Бородіна, 2 місце — Юлія Войтенко, третє місце — Яна Добряк. У середній віковій (9–12 років) — Владислава Гончарова, Вікторія Величко, Альона Сіроштан, у старшій (13–16) — Ангеліна Литвиненко, Сергій Зінченко, Анастасія Гарбуз.
У літературному конкурсі були представлені гуморески, скоромовки та вірші. Тут серед наймолодших переміг Тарас Кузема. Другим став Сергійко Черкаський. У середній віковій групі першість дісталася Денису Татушенку, другою стала Валя Сабадир.
У номінації «Декоративно-прикладне мистецтво» були представлені роботи, виконані із найрізноманітніших матеріалів і в різних техніках. Дітки виготовляли художні вироби із мастики, солоного тіста, насіння соснових шишок. Серед наймолодших призові місця розподілили так — Анастасія Деркач, Анастасія Храмогіна та Віталій Пелих. У середній віковій групі відповідно — Владислава Ващенко, Валентина Сабадир і Владислав Песиголовець. Серед найстарших перемогла Анастасія Бобильова.
Роботи дітей, які зайняли призові місця, будуть відправлені на обласний конкурс «Податки очима дітей».

Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 квітня 2010, 13:16 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації