Вхід | Реєстрація

«Оболонь» і «Ворсклу» розсудить луганчанин

Стала відомою бригада арбітрів, які обслуговуватимуть матч 29-го туру чемпіонату України між командами «Оболонь» та «Ворскла».
altОтже, головним арбітром матчу буде Михайло Родіоненко з Луганська. Цей луганський рефері провів всього два матчі за участю «Ворскли». 28 жовтня 2008 року він, до речі, судив матч сьогоднішніх суперників у кубку України. Тоді пивовари грали в першій лізі і вдома пустилися ворсклянам – 1:4. Родіоненко вилучив у складі господів футболіста ще в першому таймі. Другий матч Родіоненко провів вже в чемпіонаті України. 4 жовтня 2009 року він обслуговував матч у Полтаві з «Чорноморцем». Тут зафіксована нульова нічия, а луганський суддя показав три жовті картки гостям.
Допомагатимуть Родіоненку арбітри на лінії Сергій Букрєєв (Харків) та Олег Муравйов (Маріуполь). Резервний арбітр і головний рефері матчу молодіжних складів – Віталій Годулян (Одеса). Делегат ФФУ – Анатолій Біденко (Київ). Інспектор – Петро Кобічик (Чернівці).
Нагадаємо, що матч «Оболонь» - «Ворскла» відбудеться 5 травня в Києві на стадіоні «Оболонь». Початок матчу о 19 годині.

Автор: Олександр СТАДНИЧЕНКО, www.fcvorskla.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 травня 2010, 14:45 | Полтава | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації