Вхід | Реєстрація

Чемпіонат з офіцерського триборства

Чемпіонат з офіцерського триборства
30 квітня у місті Полтава відбувся чемпіонат з офіцерського триборства за програмою комплексних змагань «Спартакіада-2010», присвячених 65-й річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні. Участь у чемпіонаті взяли близько 30 команд правоохоронних органів Полтавської області. Правоохоронці змагалися в стрільби з вогнепальної табельної зброї, плаванні та бігу.
Під час змагань з офіцерського триборства команди продемонстрували високі спортивні досягнення.  З перших хвилин чемпіонату відчувався дух суперництва та безкомпромісності спортивної боротьби, яка мала визначити найсильніших.
Відшліфовані та доведені до автоматизму професійні навички, дозволили правоохоронцям показати відмінні результати у стрільбі з табельної зброї (пістолета Макарова). Тож, перевірку на боєздатність працівників ОВС всі учасники змагань пройшли на «відмінно».
Впевнено відстрілявшись, команди перемістилися до басейну «Дельфін», де долали водну дистанцію у стометровому запливі. Рахунок вівся на долі секунд, що вимагало від учасників запливу викластися на повну і навіть більше.
Під час змагань з бігу кожен учасник забігу намагався показати якомога кращий результат у подоланні кілометрової дистанції. Всі максимально акумулювали свої зусилля та в короткий строк подолали дистанцію.  А спортивний азарт надав додаткового стимулу.
Напружена боротьба тривала з 9-й години ранку до 14-й години дня. За підсумками загальнокомандного заліку призові місця розподілилися наступним чином: перше місце посіла команда Полтавського міського управління ГУМВС, друге – у команди Головного управління МВС України в Полтавській області, третій результат  – у команди Кременчуцького міського управління.
Найкращі результати в першій віковій групі в особистому заліку продемонстрували сержант міліції ПМУ Олександр Лях, сержант міліції КМУ Іван Іванов та старший лейтенант ГУМВС Андрій Смоленський, посівши перше, друге, третє місця відповідно.
У другій віковій категорії першість виборов капітан міліції ГУМВС Андрій Черніков. На другу сходинку піднявся капітан міліції внутрішньої служби Відділу ГУ Державної Фельд’єгерської служби м. Полтави Володимир Добропас. А старший лейтенант міліції ПМУ Олександр Желяєв посів третє місце.
Найсильнішим у третій віковій групі змагань з офіцерського триборства став лейтенант УСБУ Андрій Черхашин. Другий результат – у лейтенанта УСБУ Геннадія Біліченко, третій – у майора податкової міліції УПМ ДПА Полтавської області Сергія Чуніхіна.
В останній групі найспритнішим виявився підполковник міліції Новосанжарського РВ ГУМВС Віктор Загорулько. За ним відповідно другий і третій результат здобули капітан міліції Зінківського РВ ГУМВС Віктор Пеляй та старший лейтенант міліції Семенівського РВ ГУМВС Володимир Шафорост.
Усім переможцям особистого і загальнокомандного заліку вручили Кубки, грамоти, дипломи та цінні подарунки.
Наприкінці змагань заступник голови ради Полтавської обласної організації ФСТ «Динамо» Олексій Більчич зазначив: «Ця спартакіада - гарний досвід для наших співробітників. Адже будь-які змагання підвищують професійну майстерність, загартовують морально, дають стимул для наступних досягнень».
Змагання відбулися. Чемпіонат з триборства на Полтавщині визначив своїх переможців і призерів. Найкращі учасники візьмуть участь у фінальних змаганнях з офіцерського триборства МВС України в складі збірної команди міліціонерів Полтавської області. Фінал відбуватиметься в м. Києві з 11 по 14 вересня поточного року. Слід зазначити, що в аналогічних змаганнях минулого року полтавська команда посіла 6-те місце.
Тож бажаємо нашим міліціонерам сили і наснаги гідно представити Полтавську область у фінальних змаганнях!

Автор: Анна Масельскас, ВЗГ ГУМВС


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 травня 2010, 14:58 | Полтава | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації