Вхід | Реєстрація

У Полтаві визначили найкращих «соколят»

У Полтаві на базі школи № 22 відбувся ІІ міський етап дитячо-юнацької військово-спортивної гри Українського козацтва «Сокіл». Ця гра – дієва форма виховання патріотів, вивчення та відродження історії козацтва. Уже п’ять років поспіль вона дуже популярна серед школярів Полтави та об’єднала 39 козацьких осередків середнього і старшого шкільного віку.
Гра проходила у два етапи. Перший етап гри був присвячений Дню міста. Урочистою лінійкою - відкриттям, конкурсом козацької пісні і шикуванням, стрільбою, туристичною смугою перешкод та грою «Рятівник» розпочалися конкурсні змагання у вересні минулого року.
У рамках ІІ етапу юні козачата проходили смугу перешкод, яка складалась із гри «Ватра» (творчої презентації команд), туристичних змагань, гри «Відун» (інтелектуальної вікторини), спортивних змагань та спортивного орієнтування. І, як зазвичай, закінчилась гра традиційною козацькою кашею та церемонією нагородження команд-учасниць, повідомляє прес-служба Полтавської міськради.
Переможцями у середній віковій групі стали команди навчальних закладів: № 12 (І місце); № № 21, 22 (ІІ місце); № 26 (ІІІ місце) та у старшій віковій групі - № 24 (І місце); № 30 (ІІ місце); № 9 (ІІІ місце). Команда навчального закладу № 24 буде представляти полтавських школярів на обласних змаганнях.

Автор: poltavanews.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 травня 2010, 09:53 | Полтава | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації