Вхід | Реєстрація

У примайльні БЮТ розбили вікно

У ніч з 21 на 22 жовтня у приміщенні громадської приймальні Блоку Юлії Тимошенко розбили вікно. Мешканці квартир будинку, в якому розташований «бютівський» штаб, близько 2‑ї години ночі почули три гучних удари і дзеленчання скла.
Коли вранці працівники громадської приймальні прийшли на роботу, то побачили в одному із вікон розбите скло і уламки цегли, які застрягли в решітці, що захищає помешкання від стороннього проникнення. Одразу була написана заява до Кобеляцького райвідділу внутрішніх справ. А керівник Кобеляцької районної організації партії «ВО «Батьківщина» Ніна Ясинська зробила з приводу нападу відповідну заяву:
«Ми, працівники громадської приймальні Блоку Юлії Тимошенко в Кобеляцькому районі, фракція БЮТ у Кобеляцькій районній раді, розуміємо, що нинішні президенські перегони будуть вестись із застосуванням брудних технологій, наклепів, підкупом виборців, обливання брудом майбутніх кандидатів на посаду Президента України та їх команд підтримки.
У ніч на 22 жовтня 2009 року внаслідок хуліганських дій було розбито вщент вікно у приміщенні Кобеляцької районної громадської приймальні Блоку Юлії Тимошенко.
Вважаємо, що ці хуліганські дії є наслідком рівня дискусії наших опонентів, для яких незрозумілим є поняття добрих справ, аргументів та фактів.
Ми готові до цього бруду, адже команда Юлії Володимирівни Тимошенко завжди діяла на боці нашого народу, була, є і буде захисником його інтересів. Нас ніхто не зупинить, ніщо не залякає. Прем'єр-міністр Юлія Володимирівна Тимошенко завжди діє заради майбутнього України та блага нашого народу».

Автор: Голова Кобеляцької районної організації партії «ВО «Батьківщина» Ніна Ясинська


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 жовтня 2009, 15:34 | Кобеляки | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації