Вхід | Реєстрація

Працівнику УБОЗу подарували квартиру

6 травня - 19-та річниця створення Управління по боротьбі з організованою злочинністю. З цієї нагоди в актовій залі УБОЗ ГУМВС України в Полтавській області відбулися урочистості. Як зазначив керівник полтавського обласного УБОЗу Михайло Кривошей, від міської влади Полтави вони отримали неочікуваний подарунок.
Працівник УБОЗу, який 10 років стояв на пільговій черзі, має дружину та двоє дітей, отримав квартиру.
Вітальні слова на адресу убозівців звучали від поважних гостей, від ветеранів і навіть від юних вихованців Андріївської школи-інтернату, які приїхали із Новосанжарщини. У подарунок офіцерам діти підготували пісні та вірші у власному виконанні. Найбільше правоохоронців, як повідомляють у ГУ МВС в Полтавській області, здивував презентований директором інтернату Оксаною Борсук рушник, який діти до свята вишили власноруч.

Автор: poltavanews.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 травня 2010, 09:59 | Полтава |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації