Вхід | Реєстрація

Здорова позиція

Здорова позиція
Дуже часто я замислююся над поведінкою і поглядами сучасної молоді. Над тим, як вони зростають і що з себе представляють. Якщо це наше майбутнє, то яке воно буде і чи буде взагалі. Проходячи ввечері по вулиці, я дивуюся безвідповідальності батьків і аморальності молоді. Дуже мало представників підростаючого покоління задумуються про навчання чи саморозвиток. Де наші вчені, мислителі і поети? Який потенціал закладений для майбутнього благополуччя? Чому батьки, даючи кошти і відпускаючи невідомо куди, не замислюються про наслідки. Надмірна любов батьків, що проявляється у придбанні мопедів, мотоциклів, комп’ютерів, гальмує молодь морально, а іноді й фізично. Підлітки пливуть по течії і  всіх це задовольняє. Комп’ютерні ігри розвивають жорстокість у підліткових головах. Мопеди та мотоцикли дуже часто  призводять до летальних наслідків. Часто, відвідуючи бібліотеку, я помічаю, що молодь там з’являється лише за дорученнями від школи. Зате ввечері вулиці і дискотеки переповнені підлітками. Вони не зацікавлені в розвитку. Це глобальна проблема не лише юнаків та дівчат, а й їхніх батьків.
Телебачення та Інтернет пропагують наркотики, алкоголь і куріння. Від байдикування переважна частина підлітків «занурюється в болото» з упевненістю, що все «під контролем». Але, як показує статистика, наслідки жахливі.
Я хочу звернутися до батьків, будьте пильні, зацікавлюйте корисними справами та піднімайте планку морального світогляду ваших дітей!

Автор: Артем, 22 роки


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 травня 2010, 11:01 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації