Вхід | Реєстрація

Діагностика транспорту для ветеранів дешевшає

На виконання заходів щодо поліпшення життєзабезпечення ветеранів війни, якими визначені основні завдання, спрямовані на підвищення рівня матеріального, медичного, соціального обслуговування ветеранів війни, удосконалення системи вивчення їх соціального становища, забезпечення засобами реабілітації управлінням праці та соціального захисту населення Кобеляцької райдержадміністрації проведена відповідна робота.
Станом на 26 квітня 2010 року  в районі проживає 3094 ветеранів війни, із них інвалідів — 245, учасників бойових дій — 294, учасників війни  — 2555.
У поточному році проведено виплату грошової компенсації на бензин, ремонт та технічне обслуговування автомобілів 124 інвалідам на суму 10504,34 грн. Оздоровлено двоє інвалідів та один учасник бойових дій у санаторіях, підпорядкованих Міністерству праці та соціальної політики України. Надано одноразову матеріальну грошову допомогу 1 учаснику бойових дій на суму 137 грн.
Проведено встановлення на пільгових умовах квартирних телефонів 5 ветеранам війни на суму 662 гривні.
Проведено відшкодування коштів за безоплатне поховання 7 ветеранів війни на суму 4292 гривні.
Надано 442461 соціальних послуг у відділеннях територіального центру соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян 650 ветеранам війни.
У 2010 році сімом ветеранам війни, які потребували поліпшення житлових умов, проведено капітальний ремонт.
З метою матеріальної підтримки 122 ветеранам війни надано благодійну допомогу у вигляді продуктів харчування від підприємств, організацій та підприємців на загальну суму 1884 грн.
Зважаючи на необхідність посилення уваги суспільства до потреб ветеранів війни, Голтвянський Віталій Григорович надає 50 % знижку вартості діагностики спецавтотранспорту, виданого через органи соціального захисту населення інвалідам війни.

Автор: Катерина Григор’єва, головний спеціаліст сектору обслуговування інвалідів


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 травня 2010, 11:07 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації