Вхід | Реєстрація

Дорогі ветерани Великої Вітчизняної війни, шановні кобелячани і гості міста!

65 років відділяє нас від тих травневих днів, коли відлунали останні залпи найстрашнішої і найкровопролитнішої в історії людства війни. Але безсмертний подвиг переможців, які відстояли свободу і незалежність своєї Вітчизни, очистили рідну землю від чужоземної навали, принесли свободу народам поневоленої Європи і світу, не підвладний часу. У цей славний день ми повертаємося до незабутньої весни 45‑го, згадуємо тих, хто у жорстокій битві виборов нашу перемогу. Пам’ять про війну, її сувора правда залишаються з нами як найбільший за силою духу приклад мужності, патріотизму, важкої ратної праці і вічної скорботи за тими, хто поклав на вівтар Перемоги найдорожче — життя. І стільки б часу не сплинуло від 9 травня 1945 року, ніколи не зітреться в нашій пам’яті велич подвигу.
Дорогі ветерани, герої фронту і тилу, солдатські вдови і всі ті, хто вніс свій вклад у наближення Дня Перемоги! Звертаюся до вас зі словами безмежної вдячності за вашу стійкість, мужність, хоробрість і героїзм. Ми схиляємо в шані голову перед вами за нашу честь, свободу і незалежність. Щиро вітаю вас та всіх кобелячан із 65‑ю річницею Перемоги, зі святом, яке було, є й завжди буде з нами. Довгих років життя, міцного всім здоров’я і бадьорого духу, любові і поваги рідних та близьких, мирного неба над головою!
Запрошую усіх кобелячан і гостей нашого міста взяти участь в урочисто-траурному мітингу до Дня Перемоги, що відбудеться о 9 годині 9 травня на міському кладовищі. Вихід святкової колони демонстрації о 8 год. 15 хв. від адмінбудівель міської ради та райдержадміністрації.
На прохання міської ради протягом дня 9 травня послуги з перевезення автомобілями “таксі” по місту Кобеляки ветеранам Великої Вітчизняної війни надаватимуться безкоштовно. Телефони виклику автомобіля “таксі”: (050) 184 20 44, (050) 634 92 85, (050) 134 22 93, (066) 642 28 05.

Автор: З любов’ю і повагою, Олександр Ісип, кобеляцький міський голова.


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 травня 2010, 11:42 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації