Вхід | Реєстрація

У Новосанжарському НВК пройшла виставка юного художника

У Новосанжарському НВК пройшла виставка юного художника
Для учня 6‑Б класу Сергія Вісича вона стала дебютною у стінах рідного навчального закладу. А для багатьох учнів та педагогів талант хлопця став справжнім сюрпризом.
Виставка тривала кілька днів у фойє навчально-виховного комплексу. І робіт у ній було презентовано небагато — всього чотири. Але вони були досить майстерно виконаними і поєднаними за однією тематикою — кожна з них зображувала певну пору року.
— Від виставки всі вчителі були просто в захваті! — говорить класний керівник 6‑Б Надія Авдєєва. — Я теж була дуже рада за нашого Серьожу. Він і так завжди був зразком поведінки і слухняності у класі, а тепер ще й розкрився, як художник.
Сам Сергій Вісич справляє враження дуже серйозного і зосередженого хлопця. Про себе розповідає небагато, але конкретно. За його словами, малює хлопець із 3‑го класу. Спочатку були звичайні для всіх олівці та фломастери, потім прийшла черга більш серйозного малювання — акварельними фарбами. Рік тому Сергій почав навчатися мистецтву малювання у відомої новосанжарської художниці Світлани Чорнобай, яка веде гурток «Чарівний пензлик» у Новосанжарському БДЮТ.
— У Світлани Володимирівни я навчаюся, як малювати пейзажі, натюрморти, портрети, — розповідає Сергій. — Своїх рідних чи знайомих я ще зображувати не пробував, а ось Іван Франко у мене вийшов схожим. Взагалі, мені не важливо що малювати, я просто люблю це робити.
Незважаючи на досить юний вік — Сергієві 12 років — в колекції у хлопця вже зібралося чимало грамот та дипломів. Серед них — і два дипломи за треті місця у обласному конкурсі «Барвисте перевесло», які хлопець здобував два роки поспіль.
На питання, як йому вдалося досягти успіхів у малюванні, Сергій Вісич відповідає досить спокійно і просто: «Я старався!». І якщо хлопцеві й надалі не забракне старанності, ми неодмінно незабаром побачимо вже більшу його виставку — наприклад, районного чи обласного масштабу.

Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації