Вхід | Реєстрація

Змагання юних тенісистів області

Змагання юних тенісистів області
4 травня у приміщенні спортзалу Кобеляцького НВК №1 відбувся обласний дитячий турнір з настільного тенісу, який був приурочений до 65‑ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні. Найбільше призових місць зайняли спортсмени з Козельщини.
У тенісному «бою» зійшлися команди з Кобеляцького, Новосанжарського (тенісний клуб «Фаворит») та Козельщинського районів. Тренери підтримують своїх підопічних, всіляко підбадьорюючи: «Ти ж не бив, ти ж боявся! Давай краще! Ти зможеш!»
Доки інші спортсмени грають в теніс, підходжу до учасника турніру, що чекає своєї черги.
Хлопець, на ім’я Олександр Бужинський, приїхав з командою із Козельщини.
— Скільки разів ти вже приїжджав у Кобеляки на подібні змагання з тенісу? — цікавлюсь.
— Багато. Я вже й не пам’ятаю, — говорить, — взагалі тенісом займаюсь дев’ять років.
— А перемагав? Додому сувеніри привозив?
— Так. Отримував кубок, дарували фотоальбом, сервіз, термос та інші сувеніри. А головне, я знайшов на турнірах багато нових друзів.
Олександр виявився багаторазовим чемпіоном області, який переміг і цього разу, зайнявши перше місце.
Серед юнаків 1994–1997 років народження переможцями та призерами стали козельщинські спортсмени: Олександр Бужинський, Максим Мариндич та Юрій Барна. Серед спортсменів 1998 року народження і молодших призові місця здобули Андрій Шарий, В’ячеслав Вітер, Тарік Равашдех. Серед дівчат (1994–1997 р. н.) найкращими стали Таміла Кійченко, Світлана Дука та Вікторія Мариндич з Козельщини. У молодшій віковій категорії перемогли кобелячани Наталія Попп і Анна Грабар та Мая Миргородська з Козельщини.
Призери і переможці турніру отримали пам’ятні сувеніри та грамоти за підтримки Кобеляцької районної організації Партії Регіонів. Також найкращих спортсменів було відзначено грамотами Кобеляцького НВК №1. Головний суддя турніру Борис Андронов вручив усім учасникам змагань по загальній фотокартці, яка ще довго нагадуватиме про цю зустріч.
Голова козельщинського товариства «Колос» Володимир Березовський розповів, що відвідує подібні тенісні турніри вже близько 25 років. За цей час йому довелося побувати як на дитячих, так і на ветеранських турнірах. Зізнається, приваблює його  дуже добра атмосфера.
Під час турніру кобеляцький спортсмен Євген Гак, за традицією, поклав квіти до Братських могил, вшановуючи пам’ять воїнів Великої Вітчизняної війни.

Автор: Любов ОНИЩЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 травня 2010, 11:48 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації