Вхід | Реєстрація

Мамин день

Мамин день
Немає сенсу розповідати, що для кожного з нас означає слово «мама». Це і рятівник, і порадник, і друг… І не важливо скільки нам років: п’ять чи п’ятдесят. Коли погано — ми одразу звертаємося до неї. А в повсякденній рутині, коли все гаразд, чи не забуваємо привітати жінку, яка дала нам життя, з Днем Матері? Це міжнародне свято відзначається у другу неділю травня. А у цьому році воно співпадає з Днем Перемоги. Автор статті дізнавалася: «Чи планують вітати кобелячани та новосанжарці своїх мам?»
Наталія, 19 років: «Звичайно буду вітати, як і кожного року! Обов’язково буде букет квітів, вона обожнює польові, тому зранку піду на поле разом із батьком, адже цього року ми відзначатимемо це свято із бабусею (його мамою). Хоча на ці вихідні дощі передають, тому, можливо, доведеться обійтися бузком. А інші подарунки я дарую в звичайний день, адже завжди приємно зробити дорогій тобі людині приємне! Але, головне, не подарунок, а увага, якою наші неньки обділені. Тому не важливо буде це новенький автомобіль, або парфум, чи звичайні квіти, головне, щоб рідні діти не забули поздоровити хоча б теплими словами!»
Микола, 24 роки: «Маму вітатиму. Тому що, якщо не привітаю — вона буде ображатися, мабуть. Вітатиму за допомогою мережі Інтернет, бо зараз живу далеко від неї. Подзвоню на скайп.»
Олександр, 35 років: «Я не буду вітати. У нашій сім’ї це не прийнято. Це з пальця висмоктані свята. І це не означає, що я погано відношуся до своєї матері. Просто вважаю, що не варто дарувати матусі приємні моменти по якомусь графіку. Зробити це можна у будь-який день. Головне, про це не забувати.»
Ми відвідали четвертий клас Кобеляцького НВК №1, щоб дізнатися — як діти вітатимуть своїх матусь.
Владік: «Я даруватиму мамі квіти і листівку.»
Наталя: «Присвячу їй вірш.»
Аня: «Намалюю малюнок.»
Владік: «Я виготовлю своїми руками «сердечко».»
Наостанок зауважимо: якщо ви не збираєтеся нічого дарувати — просто обійміть маму і поцілуйте. Запевняємо, вона ваш подарунок оцінить.

Автор: Любов ОНИЩЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 травня 2010, 11:53 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації