Вхід | Реєстрація

«Ремівці» заклали березовий гай

«Ремівці» заклали березовий гай
Кобеляцькі енергетики минулого тижня посадили близько півсотні беріз. Цим вони вбили «двох зайців». І територію навколо своєї будівлі прикрасили, і довели землякам, що можуть не лише обрізати гілки каштанів та інших дерев.
У п’ятницю в роботах по посадці молодих берізок взяв участь ледве не весь колектив кобеляцької філії «Полтаваобленерго». Потужний трактор, обладнаний спеціальним ямобуром, блискавично насвердлив у землі ямок для майбутніх саджанців. А потім до роботи взялися люди. Одні носили воду, другі садили берізки, треті поливали їх водою. Керував процесом особисто Сергій Зінченко, начальник філії. Сергій Анатолійович відзначив, що вибрали саме це місце для закладки невеличкого гаю не випадково. Він сказав: «Ми засадимо берізками пустир, на якому ростуть самі бур’яни, і в подальшому закриємо деревами не надто приємний краєвид розвалля колишнього центру мануальної терапії».
Ідею закладки гаю подав співробітник «Полтаваобленерго», депутат міської ради Володимир Шибіка. Він же домовився про саджанці і привіз їх. За деревами довелося їхати на Новосанжарщину. У кобеляцькому розсаднику саджанці на цей час закінчилися. «Це лише половину справи ми зробили, — резюмував Сергій Зінченко. — Тепер за деревами ще й доглядати потрібно. Та нічого, у нас колектив великий. За кожним по берізці закріпимо, і буде порядок».

Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 травня 2010, 11:56 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації