Вхід | Реєстрація

До уваги споживачів природного газу!

Кобеляцьке УЕГГ прохає терміново забезпечити перевірку димових та вентиляційних каналів газифікованих домоволодінь та об'єктів, а також при необхідності провести їх прочищення, згідно вимог Правил безпеки системи газопостачання України (далі ПБСГУ):
п. 4.5.19. При первинній і повторній перевірці і прочищенні повинні бути перевірені герметичність, справність оголовків, відокремленість;
п. 4.5.23. Періодичній перевірці і прочищенню підлягають димові та вентиляційні канали опалювальних ємкісних водонагрівачів для опалення і опалювальних котлів, які працюють сезонно — не рідше 1 разу на рік перед початком опалювального сезону, які працюють цілий рік — 2 рази на рік (навесні і восени). Вентиляційні канали підлягають перевірці і прочищенню одночасно з димовими;
п. 4.5.27 Власники житлових і громадських будинків повинні: своєчасно перевіряти стан і, в разі потреби, проводити ремонт димоходів і вентиляційних каналів, оголовків димоходів, контролювати якість виконання вказаних робіт.
Нагадуємо, що такі роботи можуть виконувати тільки спеціалізовані підприємства, які мають на те відповідний дозвіл органу Держгіпромнагляду (ПБСГУ п. 4.5.22). Один примірник акту перевірки повинен передаватися в УЕГГ (ПБСГУ п. 4.5.23).
При виявлені газифікованих володінь з відсутніми актами про перевірку димових та вентиляційних каналів, несправними, самовільно перенесеними, газові прилади цих домоволодінь будуть відключені від системи газопостачання, згідно вимог ПБСГУ п. 4.5.11, п. 4.5.12.
Нехтування Правилами безпеки може призвести до тяжких та смертельних наслідків.
Громадяни! Не наражайте себе на небезпеку. Виконуйте вимоги Правил безпеки систем газопостачання України. Будьте обережні при користуванні газом у побуті.

Автор: Адміністрація Кобеляцького УЕГГ


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 жовтня 2009, 15:52 | Кобеляки |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації