Вхід | Реєстрація

ДТП на Смертному та п’яні скутеристи

На жаль, веселі першотравневі свята в Кобеляцькому районі не обійшлися без надзвичайних ситуацій. Зрештою, це типово для цих днів. Тепле сонце, буяння природи, річка, кілька вихідних і алкоголь. Всі названі чинники, разом узяті, незмінно призводять до пригод, далеко не всі з яких є веселими та приємними.
Найрезонансніша і найнеприємніша пригода сталася 2 травня в Кобеляках. Була вона дорожньо-транспортною і пов’язаною із вживанням алкоголю. Нібито все типово. Деякої екзотичності пригоді додав той факт, що в стані алкогольного сп’яніння був не власник автотранспорту, а пішохід. Житель Полтави, який гостював у Кобеляках, переходячи перехрестя вулиць Фрунзе і Леніна, потрапив під колеса автомобіля «ВАЗ-2106», за кермом якого перебував кобелячанин К. Пішохід отримав серйозні травми і був доставлений у лікарню. Дане перехрестя має в Кобеляках неофіційну назву Смертного через значну кількість ДТП, які на ньому трапляються. Можливо, саме через це по місту поширилась інформація про загибель пішохода. Але чоловік вижив.
Як засвідчили протоколи, складені співробітниками ВДАІ Кобеляцького району, вистачало під час травневих свят і п’яних водіїв. Знову ж, типово «відзначилися» скутеристи. У період із 30 квітня по 4 травня за порушення ними Правил дорожнього руху щоденно складали 6–7 протоколів. Із них по 2 — за управління транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння.
А 1 травня у Біликах, хильнувши чарку, виїхав у дорогу «старший брат» скутеристів, власник «вазівської» «десятки». Більше того, він намагався влаштувати в селищі автоперегони, втікаючи від співробітників ДАІ. Але не втік. Горе-водія затримали і склали щодо нього адміністративний протокол.

Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 травня 2010, 12:17 | Кобеляки | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації