Вхід | Реєстрація

У селі Красне з’явилась Алея наречених

У селі Красне з’явилась Алея наречених
У нашій державі в неділю відділи РАЦСу не працюють, однак герої листа, надісланого до редакції, все ж змогли цього дня одружитись.
Весілля — один із пам’ятних і найщасливіших днів у житті кожної людини. Це створення нової молодої сім’ї на основі любові, взаємної поваги, розуміння та відповідальності. Саме тому ми хотіли, щоб цей день став незабутнім для нашого сина Володимира і його нареченої Яни. Вони зустрічалися більше року, а цієї весни домовилися побратись.
Заяву вирішили подавати за місцем проживання — у Кобеляцький РАЦС. Та зіткнулися з непередбачуваною проблемою — у неділю шлюб не реєструють. Але молодята хотіли побратися саме в неділю, щоб в один день і одружитися, і повінчатися. Якщо зареєструвати шлюб у РАЦСі у суботу, то повінчатися цього дня не вийде — обряд вінчання проводять або в п’ятницю, або ж у неділю.
На думку спав інший варіант — одружитися за межами райцентру. Один із батьків молодят працює у селі Красне, тож він і запропонував дітям зареєструвати шлюб у Краснянській сільській раді. Спочатку Володимир з Яною зустріли пропозицію з пересторогою, адже їм дуже хотілося розписатися у місті, тим паче, святкування заходу було замовлено в одному з місцевих кафе.
Але, зрештою, 25 квітня о 10-ій годині весільний кортеж прибув у Красне. Ми й не сподівалися, що нас чекає! Обряд одруження проходив у приміщенні охайно відремонтованого Красненського будинку культури. Нас очікували теплий прийом, гарна музика, просторий зал, де змогли розміститися близько сотні гостей. Одразу виникли асоціації із весіллям у Європі — там запрошені теж мають змогу зручно сісти і все побачити. Музичний супровід для церемонії забезпечив місцевий жіночий обрядовий ансамбль на чолі з керівником Валентиною Гармаш та учасниками — Оксаною Дикою, Наталією Темченко, Юлією Тараненко, Юлією Довженко. Весільний обряд провели сільський голова Анна Зайченко і секретар сільради Оксана Івашко. Все відбулось у приємній і радісній атмосфері.
А ще молодята започаткували у селі нову традицію, відкривши Алею наречених на подвір’ї біля будинку культури. Володя з Яною посадили на алеї перший каштан.
І батькам, і гостям, і що найголовніше — молодому подружжю дуже сподобалася церемонія весілля у Красному. Так що радимо усім: не зупиняйтеся на одному варіанті — весілля у місті. Є безліч прекрасних можливостей взяти шлюб і за його межами. І одружившись, мати найкращі враження. Ми це знаємо з власного позитивного досвіду.

Автор: Сім’ї Славянських та Ярошенок


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 травня 2010, 15:46 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації