Вхід | Реєстрація

Рятувальники Полтавщини вітали ветеранів Великої Вітчизняної війни із Днем Перемоги

7-го травня, напередодні свята Дня Перемоги у Головному управлінні МНС України в Полтавській області зібралися працівники щоб привітати Ветеранів Великої вітчизняної війни із 65-ю річницею Перемоги.
До обласного управління МНС завітали ветерани, бувші працівники пожежної охорони та поділилися спогадами про запеклі бої за свободу своєї Батьківщини та мужність захисників Вітчизни. Начальник Головного управління Андріан Орліковський побажав ветеранам міцного здоров’я, достатку таimg_3755_1 незгасаючої енергії. «Ваше життя і Ваш подвиг заслуговує на довічну славу і шану. Дякуємо Вам за мирне небо і сонце над нашими головами, за наше життя, яке Ви дали нам разом із свободою на землі. Ви залишитися завжди в наших очах живим прикладом як треба жити та служити своїй Батьківщині».
Для почесних гостей лунали улюблені пісні про Велику Вітчизняну війну. На згадку їм вручили квіти та цінні подарункиа. Також привітати ветеранів прийшли вихованці дитячого садка №7 міста Полтави вони розповіли захисникам Вітчизни чудові вірші. Після урочистих заходів ветерани, у солдатській палатці, скуштували польової каші та випили фронтові сто грам.

Автор: Центр пропаганди ГУМНС Полтавської області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 травня 2010, 15:37 | Полтава |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації