Вхід | Реєстрація

Пройшло засідання комісії першого етапу конкурсу «Податки очима дітей - 2010»

Конкурс проводиться з метою виявлення сприйняття дітьми ролі, значення та місця податків у житті суспільства, держави, міста, громадян та визначення рівня формування податкової культури дітей.
У конкурсі взяли участь діти віком від 9 до 16 років, твори яких оцінювались за двома віковими групами: 9 - 12 та 13 - 16 років.
В кожній категорії визначалося 1, 2 та 3 місце. Крім того були визначені кращі в окремих номінаціях: "Оригінальність розкриття теми", "Краще відображення історії податків на Україні" та "Кращий плакат на податкову тематику" та інших.
Члени конкурсної комісії на чолі з головою - заступником начальника ДПІ у м. Полтаві Сергієм Садовим, серед яких
були податківці, представники інформаційно-видавничого центру ДПАУ, Малої академії мистецтв, художньої школи та журналісти, із 175 робіт визначили найкращі художні твори.
Отже у віковій категорії 9-12 років І місце посіла Янко Ксенія (11 років), ІІ місце - Авраменко Маргарита (9 років), ІІІ місце - Кузьменко Каріна (11 років).
У віковій категорії 13 - 16 років визначені наступні переможці: І місце - Мілько Євгенія (15 років); ІІ місце - Білокінь Сергій (13 років); ІІІ місце - Цимбалюк Всеволод (14 років).
Серед виконавців літературних творів конкурсна комісія визначила призерів:
У віковій категорії 9-12 років І місце - Пантюх Анатолій (10 років); ІІ місце - Шкарупа Анна (10 років); ІІІ місце - Савченко Єлизавета (11 років).
У віковій категорії 13- 16 років: І місце - Бажан Анна (14 років); ІІ місце - Матвєєнко Олександр (15 років); ІІІ місце - Харченко Ярослава (15 років). За напрямом "твори декоративно - прикладного мистецтва" конкурсна комісія визначила наступних призерів: у віковій категорії 9-12 років: І місце - Страшко Степан (12 років); ІІ місце - Бабак Дарина (11 років); ІІІ місце - Роман Марія (11 років).
У віковій категорії 13-16 - І місце - Пчелінцева Олександра (14 років); ІІ місце - Бурда Меланія (14 років); ІІІ місце - Голобородько Вікторія (14 років).
Тож, побажаємо переможцям першого етапу конкурсу дитячої творчості перемог і в обласних змаганнях, а потім і на всеукраїнському рівні.

Автор: Відділ масово-роз'яснювальної роботи та звернень громадян ДПІ у м. Полтаві


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 травня 2010, 16:02 | Полтава | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації