Вхід | Реєстрація

У Кобеляках звучала гармонь

У Кобеляках звучала гармонь
17 жовтня у РЦКіД відбувся концерт «Грай гармонь». Віртуози та аматори виконували свої музичні композиції, а глядачі підспівували.
Свято розпочали з десятихвилинним запізненням, хореографічним номером білицького танцювального колективу «Чебреці». Далі ведучі представили учасників‑гармоністів, які брали участь у святі: Іван Долгов з дружиною Ганною, Василь Влашпенко, Василь Усенко, Микола Руденко, Ігор Ткаченко з сином Владиславом, найстарший гармоніст — вісімдесятирічний Іван Баглай.
— Так, а Фесюра де? — задала питання бабуся, що сиділа позаду. Їй ніхто не відповів. Проте здивування глядачів було зрозумілим, адже традиційний захід вже давно не обходився без цього гармоніста. Ми дізналися, що Віктора Фесюру запрошували, але він не прийшов.
Розважала публіку Любов Пальчик, яка грала на балалайці та виконувала «Сільські наспіви». Також глядачів порадували професійні виступи народних ансамблів «Кобеляцькі джерела» і «Ворскла» та ін.
Під час концерту у приміщенні РЦКіД було холодно навіть у верхньому одязі, можна лише уявити, як витримували артисти, виступаючи у тоненьких сорочках. Проте після заходу гармоністів та інших учасників пригостили короваєм з гарячим чаєм.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 жовтня 2009, 17:06 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації