Вхід | Реєстрація

Марш-парад на Жовстневій

Традиційний обласний марш–парад духових оркестрів з нагоди 65-ої річниці з Дня Перемоги у Великій Вітчизняній війни пройшов учора центральною вулицею Полтави. Участь у ньому взяли сотні учасників: дитячі колективи музичних шкіл Полтави та області, аматорські та професійні духові оркестри.  Вони різні за віком і статусом, працівники різних професій, учні міських і районних шкіл, відомі колективи і початківці – у цей день  їх обєднали  любов до музики і благородне почуття вдячності воїнам визволителям.
30-ий рік поспіль свою майстерність демонструють духові оркестри з районів і міст Полтавщини. Цього року їх 25. Серед учасників і єдиний в Україні дівочий духовий оркестр «Роксолана» - це колектив дівчат із Кременчуцького педагогічного училища. Тендітні і стрункі кременчужанки граційно тримають в руках інструменти, що часто важать до 7 кілограмів.
А от колектив народного самодіяльного колективу духового оркестру Подільського сільського Будинку культури винятково чоловічий...
Загалом дефіле оркестрів перетворилися у видовищні яскраві виступи. Більше години полтавці та гості міста мали можливість насолоджуватися маршовими і танцювальними, урочистими і ліричними мелодіями. Окреме  місце – урочистій воєнній тематиці.
Учасники хвилювались, адже для них це не лише свято, кожен виступ оцінювало компетентне журі.

Автор: www.ltava.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 травня 2010, 13:44 | Полтава |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації