Вхід | Реєстрація

Конкурс «Нафтова королева», як гімн дівочої краси

Конкурс «Нафтова королева», як гімн дівочої краси
Конкурс краси та грації «Нафтова королева» в Полтавському нафтовому геологорозвідувальному технікумі відбувається вже восьмий рік поспіль. Не випадково обраний період його проведення — весна. Адже саме ця пора року символізує дівочу красу. Звісно, я передбачав, що у цьому закладі навчаються розумні дівчата — профіль технікуму зобов’язує. А вже під час конкурсу зрозумів, що дівчата тут не тільки розумні, а ще й вродливі, слідкують за тенденціями сучасної моди.
Організаторами конкурсу є заступник директора технікуму з виховної роботи та гуманітарної освіти Тамара Піскун та завідувач  студентського клубу Інна Дубина. Як вони запевняють, підготовка до конкурсу велася без витрачання великих коштів і залучення фахівців. Усе робилось власними силами, та для того ж вона й є — студентська пора. Ентузіазм, енергія, мрії, коли здається, що цей світ — для тебе.Сценарні розробки та замисли із року в рік не повторюються.
Взагалі, конкурс пройшов жваво, за шаленої підтримки залу, який емоційно реагував на події, що відбувалися на сцені, підтримуючи претенденток на перемогу. Дівчата, що взяли участь у конкурсі, не є професійними моделями або танцюристками, можливо, не усі відповідають світовим стандартам краси. Та це зовсім не головне! На сцені були наші, українські дівчата, кожна з яких чудова, прекрасна, артистична, граціозна та жіночна. І дивлячись на те, як вони поводяться на сцені, я пересвідчився, що дівчата не тільки розумні та вродливі, вони ще й талановиті!
Спочатку конкурсантки виходили в українському вбранні, потім танцювали під східну мелодію, демонструючи вміння володіти тілом. Далі — дефіле у купальниках. Те, на що, чого приховувати, так чекають чоловіки. А на-
останок — фінальний вихід — танго у вечірніх сукнях. Не менш цікаво. Боротьба була запеклою, однак, незважаючи на те, що усі дівчата мали гідний вигляд на сцені, це все ж конкурс. І переможниця у ньому одна. Коли з фінальної сімки були обрані міс в окремих номінаціях та ІІ віце-міс, на сцені залишилися дві дівчини: Ольга Кицюк та Тетяна Носенко. Голова журі робить паузу, зал завмер — і оголошується остаточне рішення: «Перша віце-міс» — Ольга Кицюк». І стає зрозумілим, що цього року «Нафтовою королевою» обрано Тетяну Носенко (на фото вгорі). Радість однієї та засмучення іншої.
Спілкуючись з обома дівчатами, розумію всю важкість вердикту для журі. Напевно, різниця на користь Тетяни становила усього мізерну кількість балів. Красуня Тетяна Носенко вчиться на другому курсі, факультет діловодства. Про виграш не мріяла, рішенням збентежена, від емоцій ще не зрозуміла, що трапилось. А от чарівна Оля Кицюк (також студентка другого курсу й майбутній діловод), яка підкорила усіх своєю грацією, заряджала глядачів такою енергетикою, що зал шаленів, коли вона з’являлася на сцені, навпаки, на перемогу розраховувала. Тому спочатку засмутилась, але вже через декілька хвилин посміхалася в обіймах подруг, розуміючи, що її перемоги чекають на неї попереду. До того ж, жодна з конкурсанток не залишилась без подарунків від спонсорів заходу.

Автор: Денис КОБУШКО, www.vechirka.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 травня 2010, 12:52 | Полтава | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації