Вхід | Реєстрація

У Кременчуці започаткували «Свято Всепереможної весни»

Починаючи з 2010 року Крюківський райвиконком Кременчука започаткував нове “Свято всепереможної весни”, - розповіла перший заступник голови Крюківського райвиконкому Галина Пилипенко. За її словами, нове свято має виробничо-весняну тематику й приурочено святкуванню Перемоги над фашизмом у Великій Вітчизняній війні.
Йдеться про щорічне відкриття фонтана, який збудували фахівці ВАТ "Кредмаш".
Цього разу у святковому заході взяли участь до тисячі мешканців міста.
До проведення свята весни організатори заходу також запросили ветеранів міста та артистів зі свого Палацу культури, які заспівали біля фонтана патріотичних та весняних пісень.

Автор: poltavanews.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації