Вхід | Реєстрація

«Колос» грав у Магдалинівці

1 травня відбулися матчі ІІ туру чемпіонату та першості Кобеляцького району з футболу, де зустрілися команди: (1 ліга) «Дніпро» (Світлогірське) — «Колос» (Павлівка) 1:2, Др. Гребля — Дашківка 3:0, Іванівка — «Спарта» (Білики) 3:2, «Спарта» (Лутовинівка) — «Авангард» (Жуки) 1:3, «Бутенки-1» — Красне 0:3, «Лан» (Шенгури) — «Динамо» (Кобеляки) 3:2; (ІІ ліга) Кірове — Озера 2:1, Орлик — «Бутенки-2» 4:0, Сухинівка — Василівка 3:2, «Будекспрес» (Кобеляки) — «Оріль» (Канави) 3:0 (технічна поразка), Котовське — «Нива» (Бродщина) 7:1, Радянське — Вільховатка 5:1.
2 травня команда «Колос» (Кобеляки) у ІІ турі чемпіонату Полтавської області з футболу на виїзді зустрічалася з командою «Темп» Градизьк. Юні кобелячани перемогли своїх однолітків з рахунком 1:0, а дорослі поступилися 3:2.
5 травня «колосяни» у ІІІ турі на виїзді зустрічалися з командою ДЮФШ ФК «Ворскла» (Полтава). Юнаки перемогли з рахунком 3:0, а дорослі зіграли в нічию 0:0.
8 травня «Колос» прийняв участь у міжобласному турнірі за призи ООО «Земляни» з нагоди 65-річчя перемоги у Великій Вітчизняній війні, що відбувся у Магдалинівці. Разом з господарями поля та кобелячанами змагалися ще дві команди Дніпропетровської області: «Оріль» (Царичанка) та ФК «Петриківка». Згідно регламенту змагань, відбулося два півфінали, матч за 3–4 місце і фінал. У першому матчі кобелячани здобули перемогу над командою «Оріль» з рахунком 5:0. (голами відзначились Міщенко, Зінченко, Кононенко, Постольник). У іншому півфіналі зустрічалися команди «Динамо» (Магдалинівка) та ФК «Петриківка».  Господарі поля святкували перемогу з рахунком 5:0.
У матчі за третє місце зустрічалися команди «Оріль» та ФК «Петриківка». Основний час закінчився з рахунком 1:1, а в післяматчевих пенальті перемогу святкували петриківчани з рахунком 5:4.
У фінальному поєдинку зустрічалися господарі поля та кобелячани. На 7 хвилині матчу наші земляки пропустили гол і змушені були відіграватися. Ігрова та територіальна перевага була за кобелячанами, вони мали безліч моментів для взяття воріт, але після їхніх ударів м’яч влучав то у поперечину, то у штангу воріт суперника. У одній із контратак господарі подвоїли рахунок у матчі. Фінальний свисток головного арбітра матчу Кривогуза зафіксував перемогу господарів з рахунком 2:0. Вони другий рік поспіль стали переможцями турніру. Кращим гравцем у складі «Колоса» визнано Олега Бажана.
8 травня відбулися матчі ІІІ туру чемпіонату та першості Кобеляцького району з футболу, де було зафіксовано такі результати: (I ліга) «Колос» (Павлівка) — «Спартак» (Рибалки) 5:1, Дашківка — «Дніпро» (Світлогірське) 2:5, «Спарта» Білики — Др. Гребля 1:3, «Авангард» Жуки — Іванівка 3:1, Красне — «Спарта» (Лутовинівка) 1:2, «Динамо» (Кобеляки) — «Бутенки-1» 3:0 (тех. пор.); (ІІ ліга) Озера — «Араг» (Чорбівка) 1:3, «Бутенки-2» — Кірове 2:3, Василівка — Орлик 2:2, «Оріль» (Канави) — Сухинівка 5:3, «Нива» (Бродщина) — «Будекспрес» (Кобеляки) 0:14, Вільховатка — Котовське 3:5.

Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 травня 2010, 10:48 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації