Вхід | Реєстрація

Медичний асистанс уже в Кобеляках

Таке поняття, як «медичний асистанс», до останнього часу було у Кобеляцькому районі не те що незрозумілим, а практично невідомим для більшості громадян. Що ж це за термін такий і з чим його «їдять» — саме про це говорили у п’ятницю, 7 травня, у приміщенні районного споживчого товариства.
У цей день в актовому залі райспоживспілки зібралися співробітники страхової компанії «Провідна» та їх потенційні клієнти — посадовці, бізнесмени, фермери, пенсіонери та службовці. Перед ними із своєрідною ознайомчою лекцією виступила Лариса Бездудна, керівник полтавської дирекції СК «Провідна». Мова, головним чином,  йшла про медичне страхування та страхування від нещасних випадків.
Як стало відомо, медичний асистанс — це широкий спектр послуг, які надає «Провідна» при укладанні договору медичного страхування. Це — консультації по телефону, організація лікувального процесу, доставка медикаментів. Та перш за все, це — інститут довірених лікарів, які працюють у страховій компанії. Як правило, це висококваліфіковані медики із великими досвідом роботи. Крім того, вони тримають постійний зв’язок із кращими «вузькими» фахівцями місцевості, де працюють. І в разі необхідності направляють клієнтів «Провідної» саме до них. У Полтавській області ця страхова компанія співпрацює із госпіталем Міністерства внутрішніх справ. Лариса Бездудна розповіла й про те, що їх лікарі перевіряють і правильність призначеного курсу лікування. Адже кобелячани звикли до того, що частенько лікар виписує рецепти на придбання, так званих, «зайвих» медикаментів. Це коли медик, співпрацюючи із аптекою, призначає не ті ліки, які потрібно приймати, а ті, що необхідно продати.
Взагалі, запитань до Лариси Бездудної було досить багато, не дивлячись на не надто велику кількість присутніх. Очевидно, вже й жителі сільського району «дозріли» до послуги, яка є звичною для мешканців мегаполісів. «Все добре, все класно», — констатував Сергій Таран, фермер із Свічкаревого. І додав зітхнувши: «У всьому світі люди давно так живуть. А в нас… А в нас то лікарів путніх немає, то справку будь-яку можна купити». Дійсно, корупція і відсутність у сільській місцевості висококваліфікованих медиків є проблемами України. Але їх «Провідна» поки що вирішити не в змозі.

Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 травня 2010, 12:29 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації