Вхід | Реєстрація

Свою красуню обрав Полтавський національний технічний університет

У Полтавському національному технічному університеті пройшов традиційний щорічний конкурс-фінал, участь у якому брало 16 предентенток на головну корону. Сотні глядачів прийшли у зал міського будинку культури помилуватися конкурсантками.
Серед них - і учні, і студенти різних факультетів технічного університету, які підтримували своїх представниць, і почесне журі, у складі якого - представники міської та обласної влад, депутати та ректор університету на чолі з міським головою.
Перед початком конкурсантки неабияк хвилювалися, йшлося не лише про власну перемогу, але й про честь факультету, який презентуєш, - ділилися дівчата. Мотиви ж прийти на такі змагання - у кожної свої.
«На цей конкурс я прийшла, щоб розбавити своє життя яскравими фарбами, позмагатися... Звичайно, це дуже цікаво», - говорить конкурсантка Наталя.
4 з половиною години тривали змагання з краси, грації та талантів. У першому конкурсі - привітанні - кожна з дівчат силою своїх обдарувань намагалася передати людські почуття. Наступний конкурс - талантів - розкрив творчі здібності кожної. Традиційний етап кожного конкурсу краси - дефіле у купальниках - цього разу замінили на виступи красунь-ковбоїв у спокусливому джинсовому одязі.
Корона першої міс університету дісталася 18-річній Катерині Сало, яка навчається на факультеті менеджменту та бізнесу, а серед хобі має танці, вокал та вишивку. Вона отримала подарунки від спонсорів конкурсу - прикраси з діамантів та абонемент в один з фітнес-клубів міста.

Автор: www.misto-tv.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 травня 2010, 11:07 | Полтава | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації