Вхід | Реєстрація

Депутат Полтавської райради просить розібратися зі зникненням труб на 0,5 млн.

Депутат Полтавської районної ради Михайло Ревуцький звернувся до голови райради Олександра Яковенка призначити відповідальну державну структуру за рекультивацію земель та виділити для цього кошти, а також компенсувати прямі збитки товаровиробникам.
У зверненні йдеться, що на території Василівської сільської ради була збудована державою поливна система на площі 509 га. Суть питання у тому, що з жовтня 2009 року по березень 2010 року під керівництвом Полтавської МДПІ та з відому Полтавського РВ УМВС, Полтавської районної прокуратури та СБУ було викопано 6,5 км. металевих труб на суму майже 500 тис. грн., з яких тільки 21 000 грн. надійшла на рахунок Василівської сільської ради. На прилеглих полях залишилися незагорнуті траншеї, потоптані технікою посіви, знівечені дороги, виведено з сівообороту 6,5-7 га. сільськогосподарських угідь (траншеї і біля них купи землі).
На офіційні звернення до правоохоронних органів, за словами Михайла Ревуцького, він отримав лише відписки.

Автор: poltavanews.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 травня 2010, 16:11 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації