Вхід | Реєстрація

Відремонтований театр Гоголя відкриють до кінця року

Про це, зокрема, зазначив голова Полтавської обласної ради Володимир Марченко під час телеефіру на ОД ТРК «Лтава». За його словами, виділених на сесії з обласного бюджету 5 млн. гривень та коштів держсубвенції цілком достатньо, щоб до кінця року завершити ремонт обласного театру та відкрити його для відвідувачів.
Однак при закупівлі обладнання для облаштування театральної сцени влада намагатиметься зекономити бюджетні кошти, зокрема, на світотехніці. «Прийшов час перевірити вартість цього обладнання, чи потрібне воно таке дороге» - зазначив Марченко.
Нагадаємо, театр почали ремонтувати восени 2008 року та обіцяли завершити до 1 квітня 2009 р.
Під час телеефіру Володимир Марченко також відзначив, що найбільше досягнення влади за останній час - прийняття обласного бюджету.
Також голова облради підтвердив можливість прийняття такого непопулярного рішення як підняття тарифів обласного комунального підприємства «Полтававодоканал», - щоб погасити численні борги та не допустити відключення послуг водопостачання.

Автор: poltavanews.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 травня 2010, 16:03 | Полтава | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації