Вхід | Реєстрація

«Свобода» провела прес-конференцію

17 травня 2010 року в ОКІА "Новини Полтавщини" відбулася прес-конференція Полтавської міської організації та ряду громадських організацій на тему: Створення Полтавського міського комітету порятунку Нації і Держави та його подальша діяльність.
На заході було оприлюднене звернення Полтавської міської організації ВО "Свобода", а також зачитані та передані наступні вимоги до Полтавської обласної ради.
Зокрема, свободівці вимагають:
Ухвалити рішення Полтавської обласної ради про підтримку рішень сесій обласних рад, які виступили проти підписання так званого "Харківського договору, як такого, що суперечить Конституції України та може призвести до порушення цілісності Української держави.
1. Полтавській обласній державній адміністрації постійно працювати на консолідацію громади Полтавщини та розбудову демократичного правового громадянського суспільства, і ухвалюючи важливі рішення громадсько-політичного життя краю після консультацій з громадськістю. 2. Правоохоронним органам Полтавщини діяти згідно з чинним законодавством України, захищаючи права і свободи людини та національні інтереси Української держави. 3. Закликати ЗМІ Полтавщини об’єктивно, вчасно та правдиво висвітлювати всі акції, заходи громадськості та влади незалежно від політичних окрасів та владних симпатій.
Також було поінформовано громадськість про керівні органи комітету.
Координатором координаційної ради обрано Василя Ковальчука.
Голова Полтавської міської організації ВО "Свобода" Олександр Макаренко зазначив: "На жаль, окрім ВО "Свобода" на Полтавщині жодна з так званих, опозиційних сил, а саме УНП, НРУ, "Батьківщина", "За Україну" не хочуть йти на активну співпрацю і взагалі на місцевому рівні не ведуть активного супротиву нинішній владі. Це при тому, що в районних, селищних та міських радах вони мають депутатські більшості. Але, на жаль, жодної заяви чи бодай чіткої позиції стосовно ситуації в країні, полтавський виборець так і не дочекався.
Полтавська міська організація ВО "Свобода" закликає долучитися всіх небайдужих громадян Полтавщини до діяльності в новоствореному Комітету порятунку Нації і Держави.

Автор: Прес-служба Полтавської обласної організації ВО «Свобода»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 травня 2010, 10:50 | Полтава | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації