Вхід | Реєстрація

У Полтаві з 90-річним ювілеєм вітали єдиного в місті почесного ветерана України

Вже відлунали основні заходи в місті, на яких головними запрошеними були ветерани. Проте увага на цьому до людей поважного віку не закінчуэться. Як приклад – керманичі Київського району міста вітали з 90-річним ювілеєм Федора Ахмєджанова, єдиного в Полтаві почесного ветерана України.
Він пройшов на фронті всю Велику Вітчизняну війну: від початку до закінчення, з кордонів Батьківщини і до Берліна, дивом врятувався у палаючому танку. Хафізу Ахмєджанову, інваліду війни, сьогодні виповнилося 90. Для нього цього дня – квіти і кращі вітання від керівництва Київського району міста та представників ветеранської організації.
Ім'я Федір Миколаєвич, яким визволитель себе називає нині, походить теж з тяжких днів війни. Відтоді пережив немало, нині ділиться секретами довголіття.
Федір Ахмєджанов, інвалід війни:
- Чесно працювати. Палити, пити - це не на користь.
Незважаючи на поважний вік, і досі «у стою». Активно організовує ветеранські організації, в тому числі – волонтерські. Тут, аби належно все зробити, говорить, є свої секрети.
Федір Ахмєджанов, інвалід війни:
- Я всім завжди говорив - треба показувати власний приклад. Я і студентам, і на роботі говорив - роби, як я.
Віктор Човновий, в. о. голови Київської районної у м. Полтава ради:
- Це людина, з якої потрібно брати приклад, яка і нині показує, як треба жити, любити Батьківщину.

Автор: Крістіна Криженко, www.misto-tv.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 травня 2010, 15:51 | Полтава |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації